A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
TDantes #1128 Olyan jó lenne, tényleg valami bizonyítékot látni, azon az erőlködésen kívül, hogy huszonhatszor le van írva, hogy szabírok vagyunk, meg a szabírokból lettek a sumérok, és mind ez a Kárpát-medencéből indult el.
Áh tök mindegy, én meg untam az egészet. Ez nem finnugor topi,c hanem alternatív elméletek topic most már.
Folyton ugyanaz a hülyeség meg körbe és körbe. Ismételten bizonyítékot kérek, semmi.
Persze nem is lehet azt bizonyítani, ami nem igaz.
Mint ahogy mondtam, ha a sumer birodalom alapítói a Kárpát-medencéből jöttek, akkor a Kárpát-medencében hol van a nyomuk? Hol vannak a városaik? A csatornák?
DNS-el meg nem a mostani eloszlást kell vizsgálni! Ha a szabírok tényleg a sumérok egyik ős népe, akkor tessék sumér és szabír DNS mintákat össze hasonlítani.
Persze ilyet senki nem csinált.
Na szóval, tök mindegy, zagyvaság az egész. Áltudomány, nincs bizonyítva, és semmi értelme folytatni, lefutni ugyanazokat a köröket, újra és újra és újra és újra míg a világ.
Más egyéb itt úgyse fog elhangozni, csak az ,hogy márpedig igaz és akkor is igaz,ez a szabír-sumér zagyvaság. Pedig attól hogy valamit százszor leírunk nem lesz igaz.
Attól sem lesz igaz, ha ingerülten kiabálunk.
Olyan ember elméletét kéne komolyan venni, aki szerint 600 éven át semmi nem történt a magyarok akarata nélkül Európában?
Nevetséges az egész
Na de nem is akartam ebbe bele menni.
Annyi haszna volt ennek az egésznek, hogy megismertem új elméleteket is.
De mivel, csak körbe-körbe járunk, semmi értelme tovább a billentyűzetet koptatni ez ügyben, amíg fel nem merül, fel nem vet valaki olyasmit , amiről eddig nem volt szó.
17 ezer éves hunokban gazdag jó életet kívánok mindeninek