A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
ahddub #1095 természetesen nekik helyesen írok, és angolul szoktam a külföldieknek ott ugyanez már nem mond6ó el. van aki válaszol és van aki nem. nem fogok semmit sem linkelni sem bemásolni többször, mert te nem egy témakörben maradtál le, hanem az összesben.. és 40x megkérdezed ugyanazt , ebből az következik ,hogy nem olvastad el a választ! pl ilyet kérdeztél, hogy az őskárpáti dns meg volt e a szabírokban stb, pedig előzőleg azt magyaráztuk, hogy mindig az őslakó dns kerekedik felül, ergo az észak-mezopotám j2, és itt nem 1100 évről volt szó mint a honfoglalók esetében, hanem több ezerről! a szubárják ősei 11-10 000 éve hagyták el a kárpát medencét! én a honfoglalókból nyert dnsről beszéltem amely egyik részében azon népekkel mutat genetikai egyezést akik ma a mezopotám-kaukázusi-keleteuropai pusztai térségben élnek, palesztin, iraki, szír, török, kurd, azeri, ukrán, észak-oszét, komi.
a másik jól elkülöníthető csoport belső ázsia volt, a többség pedig europai.