A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
TDantes #1002 Azért áltudományos maszlag, mert szembe megy minden bizonyíték nélkül a tudománnyal!
Olyan régész is van, aki szerint az UFO-k építették a piramist... na és? Vannak mindig olyanok akik valami alternatív elmélettel állnak elő.
De sajnos a világmegváltó elméletüket a legritkább esetben tudják bizonyítani!
"Addig, az hogy egy őskárpáti nép hatott a sumérokra, semmi egyéb mint bizonyíték nélküli spekuláció!"
Ez szintén a saját "spekulációd" ilyen kijelentések tudományosan nem megalapozottak.
Ez igencsak megalapozott! Tudod miért? Mert nulla, ismétlem nulla bizonyíték van rá!
Ráadásul van egy csomó probléma ezzel az őskárpáti-sumér-*szabír-magyar dologgal, párat már felsoroltam. Ezek közül, érdekes, egyre sincs válasz!
Vagy hogy a fokosból lett a jogar...ja...csak már magyarok fokosai előtt évezredekkel is volt jogar...de nem baj...
Ezért egy maszlag az egész!
Olyan honlapot meg nem veszek komolyan, ami azt állítja hogy a Kárpátokban van a föld csakra, és ez az Örök Királyság...ez egy sületlenség!
Ja, és igen, én inkább hiszek az elismert tudósoknak, az MTA-nak, mint olyanoknak akik bizonyíték nélkül mindenfélét összehordanak!
Tudom most az jön ,hogy én vagyok a hülye, mert ott van leírva a bizonyíték...nem nincs leírva! Sehol semmilyen bizonyítékot nem mutatnak fel!
Mondtam már, azt állítják, hogy az őskárpátiból lett a sumér. Jó. Akkor,mutassanak egy őskárpáti várost, amit össze lehet különböző módszerekkel hasonlítani, a sumér városokkal.
Majd ha, feltárják az első ilyen várost, vagy más hasonló, konkrét bizonyítékot mutatnak én is minden további nélkül elfogadom a dolgot !
Addig, ez csak spekuláció.
Ja, amúgy eszembe jutott valami. Ha az őskárpátiakból lettünk mi is, egy lovas nemzet, meg még egy pár lovas...
Akkor a sumérok miért nem használtak lovat? Ugyanis, ők nem használtak lovakat, a sumérok domborművein nem lovak szerepelnek...hanem...onagerek, háziasított vadszamarak. Pedig ha az őskárpátiaktól származnak, akkor lovat kellet volna használniuk...mint a többi őskárpáti nép, mint a magyar...