• wackydog
    Hat...csak amulok es bamulok a hozzaszolasokon....
    Szerencsem van mivel mind a harom konzol tulajdonjogat birtokolhattam kis ideig tapasztalataim szeretnem veletek megosztani.
    Kezdetben munkatarsamnal izzados tenyerrel lestem a X jatekait es varva hogy kezembe vehessem a joyt....megtetszett
    Irany a bolt egy kozepes kategoria csusszant a kosarba es maris egy boldog x tulaj voltam:D setup otthon,go online regsztracio(itt jegyeznem meg hogy akinek van egy csopp esze es akar,imad,szeret online jatszani elfelejti a chip dolgot ugyanis WARN jar erte es ugye tudjuk ez mit jelent,nincs tobb online meg ha fizetos is....
    Mire eljutottam a fomenun egy szendo es ket cigim banta....(lasd lent)
    Jatszogattam kb 2-3hetig es hopsz Red ring.......
    Kicsereltettem avval 1 honapig birtam es ugyanez lett a baja(rossz szeriat fogtam ki:( )
    Nemi rafizetessel ps3 ra csereltem...
    Egyszeruen szornyu:(
    10000 millio letoltes ,hala online ingyenes de lassu mint a csiga,megszakad,nem tolt,stb....ugyanaz ami X en szaguldott
    Emlekszem mikor megjelent a ps3 vertek a melluket hogy ez kb 5 ev mulva lesz sikeres....hat el kell hogy szomoritsam oket szart se er a PS3 muk amibe mindent belezsufoltak.El is mondom miert:
    Go jatekot venni amivel eletem paraj is leulne velem jatszani,nezzuk csak
    Gyilok,lovoldozos,autos,gyilok,FPS,lovoldozos,lovoldozos meg lovoldozos...
    :(
    nem mentunk sokra,de 1000 milio letoltheto hatter kell hogy azt bamuljam naphosszat,de a baratnommmel nem tok leulni jatszani es itt szamomra el is bukott a PS3 a vezetosegevel egyutt,SZART SZAR ARON lehetne a mottojuk
    Ez igazi jatek funeknek valo aki leul reggel azt este felall es csak a matrixban el:D
    PS3 nem kozossegi jatek,jah es arrol nem beszelek hogy online cefet....ingyen:)
    Nagy elkeseredve visszevittem es mondtam ezt a raktar leghatso reszebe kernem visszatenni(holott ps2om 5 evig volt IMADTAM).
    A visszanyert penzen vettem egy wii-t es kozel 15 jatekot (amik PS3on is nagy nevek voltak Pl:Tiger Woods,Guitar hero,Rayman)
    Otthon setup ,eletem parja mar vart es megjegyezte megint egy szar amivel o nem fog jatszani....azota tobb jatekot jatszott ki mint en:P
    Betolotd a dvdt es muxik,nincs 80ezer lehajthato ful a menuben(amiben siman eltevedtem es idegessegemben 2 cigit szivtam el mert mar jatszani akartam) nincs 10000valaszthato hatter ,berakod a dvdt es megy....nem kell grafika JATSZHATOSAG kell!!!!(nem utolso sorban 10 perc a chippelese a jatekok mint letolthetoek)
    Ha valakinek Blue ray kell az vegyen ps3at ha mar nincs a polcokon olcsobb lejatszo mint a ps3om....
    Nemhiaba a wii sikere mert jatszhato jatekokkal rendelkezeik ami a csaladot haverokat osszehozza.
    Es lam lam az x is errefele indul a mozgaserzekelos cuccaval,de kerdem en hol a ps3? Igertek hogy ez lesz a legtutibb par ev mulva...hat ezt elbaktak ugynez ki a piac nem arra megy amerre ok gondoltak mert nem kell a blue ray,nem kell a 20 usb port,nem kell az a sok vacak amit belepreseltek a ps3ba....
    egyszoval BUKTA!!!!
    En a wiimmtol tobbe nem vallok meg mert tudom ha atjonnek a haverok golfozhatunk egyet es mindezt nem a joynyomkodassal a fotelhoz kotozve teszem hanem baromkodunk egy jot es vigyazunk a csillarra:P
    Ami a tanulsag mindenki azt vesz ami a szemelyenek a legmegfelelobb ha te online gamer vagy ott az X fizetos de megbizhato....
    Ha villogni akarsz a haveroknak akkor PS3 (de csak 50%os arleszallitassal)
    Ha viszont jatszani akarsz es mindezt csaladtagjaibbal ott a Wii.....
    Bocs hogy hosszu lett:D