Ingyenes Foci Mmo
  • Kry
    "Steal+assist+cross és még lőni is tud... hát szerintem a legsokoldalúbb pozíció" azért ez nem teljesen ugyvan ám ;) persze igyis fel lehet fogni de nézzük meg másabb oldalrol a dolgot:
    Steal: CM DM SW jobb stealer és jobban segiti a csapatot védekezésben, valamint a CM-nek jobb a short passa assistoláshoz.
    Cross: Ahogy forumon Biancave mondja mindig: crossra a legrosszabb az sm, mivel az SB is tud ivelni, csakhogy emelett jobb védekezésben mint sm. WF is tud ivelni ugyanugy, de jobb támadásban. Magyarul az SM a langyos viz amit kiköp az ember a szájából. :D
    Longshoot: AM sokkal jobb erre.

szal jó az SM csak az a baj vele mint kb wowba a druidával, mindenre jó, de semmire sem eléggé.

Persze ez csak a my opinion :D nem szolok bele mivel szeretnél lenni. CSak gondoltam leirom miért hagytam ott én is az sm-em.
    Ja és hogyha Timba nem lesz ST-evl akkor meg nem lesz kinek ivelgetni :(

Sztem védő vagy a wf-fel legyél, illetve ha mindenképp középpályás akarsz lenni akkor a CM a support király szintén szvsz. Steal catch hihetetlen tud lenni egy ügyes játékos kezében, és emelett nem csak a passzokat csipi el, hanem magától játékosoktól is rapid stealel, van iron wallja, mint egy védőnek, szal tud segiteni bőven a blokkolgatásban is. LAvonával pedig néha egy-egy gólt is rughat. Ja és auto agi-je van szal elég gyors lesz nagyobb szinteken ;)

228k exp a 30as szint :) Kis exp boosterrel megvan az hamar, ha gt-ben jáccol csak akkoris.

Jam és timba neked is elkéne lassan dönteni mivel leszel :D Jó lenne már összeállni ujbol illetve tudni hogy mégis klub szinten mien felállásra számitsunk :P