Szerinted Isten létezik?
  • Jocex
    Hehe. Hát ezek hülyék már bocsánat. Van pokol, ahol az örök szenvedés vár, és blablabla, az tény, na de az hülyeség hogy "Hamis Istenben hittek"
    Én is azt kérdezem: WTF?! Mi az hogy hamis Isten? Hogy lehet a Hamis Istenben hinni? Ezt nem értem. Mindenesetre ezért nem Istent kell hibáztatni. Tudod azon is elgondolkoztam hogy van a vallás, a 10 csapás meg minden. De ezeket miért lehet a tudománnyal megmagyarázni? Mert a 10 csapást is meg lehet. Mindent meg lehet ami a bibliában le van írva.
    De ettől még volt a 10 csapás, és van Isten. Csak szerintem Isten megteremtette a tudományt azért, hogy...nos igazából én sem tudom, de oka volt rá. Talán azért mert akkor mindenki hitt volna, és káosz lett volna. Így meg tudod meg van az egyensúly. Isten megteremtette. Mert van az emberek egyik fele: vallásos, a másik fele: nem vallásos, tudományban hisz, és mindent azzal is magyaráz.
    Így tervezte meg a mindenható, így jó:). És ezeket a buta embereket is ezért teremtette, mert van aki beveszi azt amit mondanak. Egyensúly:D. Ez mindennek a kulcsa:).