Szerinted Isten létezik?
-
Jocex #209 Amúgy velem is történtek olyan dolgok, amik miatt néha-néha megrendült bennem az Istenbe vetett bizalmam:).
Kezdjük ott hogy szívbetegen születtem. Miért? Miért kellett nekem szívbetegen születni? Mit akart ezzel elérni Isten? Tudom azt mondják hogy halálunk után, tapasztalatszerzés céljából újjáéledünk. Én ebben is hiszek egyébként. De voltak olyan pillanatok hogy azt mondtam: NAGYON IS LÉTEZIK! Például mikor úgy éreztem egy napra meggyógyított, miután a teraszon 2 óráig kértem, gyógyítson meg.
De 1 hete meghalt a macskám, aki igaz hogy akkor még csak pár napja volt meg, de már abban a pár napban is szoros kötelék alakult ki köztünk. Erre Isten fogja, és elveszi. Hát köszönöm. 1 napig sírtam, és Istennel "beszéltem" hogy miért ilyen igazságtalan, meg minden.
Szóval ha valóban létezik bonyolult elme lehet. Elvileg ő a jó, a jóságos erre(nekem) még csak rosszat adott, kivéve azt az egy esetet. Hát nem tudom. De szerintem létezik, bár egy kicsit olyan hogy nem lehet érteni mit akart most ezzel.