• Vantulok
    az hogy az MS érdekeltségű partnerek meg vannak vele elégedve az nagyon karcsú, hiszen a Vistától is el voltak ájulva a béta fázistól kezdve az RC verzión át egészen a megjelenés pillanatáig és máig el lennének ájulva tőle, ha nem lenne a lent látható statisztikai átlagok szerint máig 10-20% körüli a popularitása,
    (illetve ha nem lenne az hogy "Már nem ajánlják a Visztát")
    uszkve legfejjebb minden ötödik ember használja, bár szerintem inkább csak minden tizedik. Valamint nekem szakmám és hivatásom, az Viszta leirtása a laptopokról, és csak idén kb. 100 esetben irtottam le a Visztával vásárolt laptopról , a kliens határozott kérésére, és tettem fel neki XP-t, és/vagy Linuxot. Úgyhogy ezt se felejts majd el levonni a statisztikábkól, hiszen az egy dolog, hogy mivel árusítják az új laptopokat és az egy másik dolog, hogy milyen iszonyat nagy arányban sikálják le róla az emberek csípőből, vagy inkább undorból. Azon klienseim akik ilyen kéréssel fáradtak hozzám, elmondásuk szerint átlagban legalább 1 (vagy néha több) másik ismerősük hasonló irányú döntése alapján hozták meg saját döntésüket, hozzátéve, hogy nekik sem tetszik a Viszta kezelőfelülete és szeretnék a megszokott XP-t látni a gépen.