roliika#18
Multkor telepítettem ezt a 9. akárhányas ubuntut az unokatesóm gépéer..merthát csaj és katingat mindenre..linuxot meg nemtudja szétvágni egykönnyen és ő csak netezik levelezget, zenét hallgat viedót néz tehát ilyen békés tevékenységekre használja...gondoltuk haverral jólesz neki a linux...feltettük..hát olyan szinten tetű az egész renccer hogy hihetetlen.
Volt melóhelyemen szintén ubuntu volt de valami régebbi az gyrs volt 1ghz-es gépen 256 mega rammal...de ez egy tetü most..nemtom mitsikerült ennyire elcseszni benne...dvd jelátszás vicc kategória..1es eredeti lemezeket nem akarja mert a titkosításukat nem ismeri...boltban vásárolt ocscsó akciós lemez...wáhhh...fórumoztam libeket telepítettem már ott tartottam, hogy dee felteszem neki akkoris...virtuális gépemen itthon ment az övén meg nem...aztán jött hozzá még pár szívás és rázúztam az xp-t....2* tutira gyorsabb mint az ubuntu amilyen volt...katasztrófa.(háló kapcsolat felépítése valamiért neki volt hogy fél órába tellt de a logokat átnézve szerinte minden oké...ennyit egyik vinnel sem szívtam szal netessék fárasztani azzal hogy a linux jó meg ninscvele baj, meg nemértek hozzá és egyéb hülyeségekkel ha kérhetném).