MacropusRufus#114
Látom megint mindenki egymásnak esett :))
Sztem minden a helyén kell kezelni. Pl. a barátom nem érti, hogy a sok lamer miért PC-n játszik, hiszen játékora ott a PS3 v. az XBox esetleg a Wii...
Nézőpont kérdése kinek mi a fontos, de ezért felesleges lehurrogni a másikat.
A Windows és a Linux is egy szar. Egyik sem müxik tökéletesen, a Windowson annyi a luk mint a sajtban a linux alá meg nincs pl. a Canon Pixmap szériához meghajtó ami gáz ui. én ezt használnám. Mielött betámadnak itten, 5 gépem van: ebből egy XPSP3 egy Win98SE egy DOS.622 egy openSuSE11 és egy temp gép amin valamikor van valami valamikor nincs. Tehát eléggé multiplatformos vagyok. Mindegyiknek meg van az elönye hátránya. Azokat sem értem akik a linuxot futtatják: egy átlag usernek túl bonyolúlt, már sok usert a Vista is az őrületbe tud kergetni a sok biztonsági kérdésével, linuxon meg eleve komolyabb matatáshoz root-ként kéne léteznem. (eléggé vitzes, hogy az időt is csak root-ként lehet állítani) Viszont a Windows egyszerűsége a Windows veszte is... Meg hát nem kellene olyan rendszert sem fényezni aminek a kernel hibái közt van utalás a Chicago 4.0 ... Ez pedig ugye a Windows95 kódneve volt. Ezt én találtam egy szép BSOD-nél... Namost mi a fenét keres egy win95 maradék az állitolag új fejelesztésű XP kernelbe? És ha valaki végigköveti a windows kernel fejelesztéseit rá fog jönni, hogy a Win7 kernele pár százalékban azonos a Win95 kernelével...