• BlackRose
    :) ha fejlődsz majd el fogod tudni képzelni...

És igen én annyira hülye vagyok, hogy csak úgy elbasztam 4-5000 EUR-ót azért, hogy 2 utasításos assembly-vel vacakoljak :) Ezen a 3 fizikai gépes rendszeren összesen 5 "gép" fut (2 szerver amelyeken működik 1-2 virtuális szerver is) és a fő gép a munkaállomás. Perforce, SQL Server, automatizált tesztek, automatizált backup, stb. jelenleg egy saját fejlesztésem amely C#/F#/(Iron)Python és egy pici C++ kód közelíti a 70000 sort (a forrás) ezenkívül még 4 komolyabb alkalmazás forrása található meg rajta (amelyből egyik SQL 2005 és 2 viszont SQL 2000-es adatbázison megy - ezért kellenek a virtuális szerverek, mert a kliensek nem látják még kifizetőnek az adatbázis frissítést de alkalmazásukat ezmelett is fejleszteni kell; a 4 alkalmazás forrása összegezve meghaladja a 300000 sort - nagyrészét nem én fejlesztettem).

Remélem eltudod képzelni, hogy ilyen dolgokat biztonságban is kell tartani és backup is szükséges, ezért automatizált backup és TrueCrypt, BitLocker megoldások és Network Intrusion Prevention meg stb. amire szükségem van mert sem én sem a klienseim nem szeretnénk a a forrás és az adataink téves kézbe kerülnének.

A rendszer nagyon is figyelmesen kitervezett és több mint 20 éves saját és kollegáim tapasztalatait figyelembe vevő rendszer. Nem játék és nem is került kevés pénzbe sem megépíteni sem üzemeltetni.

Nem játszani való vasrakás.