A titok - A vonzás törvénye
  • tigeroo
    hát figy, nekem múlt héten volt rutin vizsgám.

10 tétel van, abból kell húzni. a második részben az emelkedőt húztam (5. tétel)

előtte 2 nap pedig azt vonzottam be hogy az emelkedőt húzzam és hogy jó fej vizsgabiztos legyen

(a vizsgabiztos mint kiderült az okatóm nagy spanja..képzelheted mit ledumáltak lese szartak közben. első vizsgázó lettem aznap, délelőtt 10kor már végeztem)

talán ott volt a hiba hogy ilyen rövid határidőt szabtál meg ennyire konkrét dolgokhoz. ha most tényleg, úgy igazán arra vágynék hogy pontosan holnap kapjak egy biciklit? utána már nem is érdekel? vagy hogy működik a "szükség"?
    a dobolást átérzem, én a bassgitárral voltam így. nagyon hamar tanultam tavaly amikor erre koncentráltam.
    mostanában kezdtem el kicsit komolyabb dolgokat vonzani (pénz hangcucchoz,egy zenekar képe...) remélem hogy év végére összejön mind a kettő

rám vigyáz az őrangyalom is:D hidd el, ha harmóniában vagy a környezeteddel és a jó dolgokra koncentrálsz azok megtörténnek veled.

ajánlom a kérd és megadatik c. könyvet. nehezebben emészthető olvasmány, de annyival velősebb is.