The Secret / A titok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christiansen
zavarodottak vagytok, fogtok még ti is álmodni _😛PPPP

Christiansen
a kutyáknak vannak álmaik

mila69en
<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

hunbasser
szerintem nem.

ReaL MaDRid x siempre

kommersz
onnan hogy dalszoveg formaja volt😄DDDD

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

mila69en
honnan kéne tudnom, hogy dalszöveg?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

sz4bolcs
Ez kb. olyan, hogy egészségre nem vágyhatsz, csak hosszú életre. :C

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kommersz
😄SA😄SA😄😄SA:AS
fail😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

hunbasser
ez egy dalszöveg...

ReaL MaDRid x siempre

mila69en
fúúú ez olyan buzisan hangzott<#eplus2>

hunbasser
mi van veled srác? a mi fajtánk nem az akire te vágysz 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
jaj...szerintem már számtalanszor le lett írva,hogy nem a hogyan vonzuk be,hanem a végeredményt. akinek lottó 5-öse van,az nem lottó 5-öst,hanem pénzt vonz,az a kutya,meg akit elcsapnak,nem azt vonza be,hogy elcsapja egy autó,hanem mondjuk egy balesetet.de szerintem állatok nem vonzanak,szerintem õk nem annyira vizuális típusok mint az emberek,meg az állatok inkább ösztönlények,fogalmam sincs,hogy egyáltalán vannak-e gondolataik (vagyis hát biztosan vannak,de ezek eléggé primitív gondolatok az ember gondolataihoz képest). egy kutyának például nincsenek álmai,max kisebb céljai vannak,mint pl. táplálékszerzés,pihenés,nyugodt ürítés,max ilyenek 😄

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
nem ismersz csak látsz
sz4bolcs
Rossz karma, rossz karma..

Voldi
engem az érdekel, hogy érdemli ki néhány ember a hozzád hasonlók társaságát..

tigeroo
és ha a rákot még a mostani életükben "érdemlik ki" az emberek?
sz4bolcs
Olyankor jön a C-C-C-Combo breaker.

mila69en
és mi van akkor ha valaki éces és rákos és megnyeri a lotto5-öst?😊 az tripla kombo😄

mila69en
végül is, igen ez így logikusnak hangzik!<#idiota>

mindkettõ. itt valószínûleg összetalálkozik a két vonzás, és a magát elüttetni akaró kenguru egy kengurut elütni akaró emberrel ütteti el magát.
hát szerencse az meg állítólag nem létezik. szóval valószínûleg ez volt a karmájuk, még születésükkor kiválasztották, hogy ezt is meg akarják tapasztalni.
Még szerencse, hogy az éter tele van butább lelkekkel akik inkább écet meg rákot választanak maguknak, így ha elég ügyes vagy elhappolhatod a lottó 5-öst
mila69en
engem meg az mozgat most, hogy az állatok is vonzanak?😊 rájuk is érvényes a törvény? elvégre õk is szerves részei az itteni körforgásnak és "isten" teremtménye mind!

nah az érdekelne ha én megyek kocsival és véletlen elcsapok egy kutyát akkor az õ vonzotta be hogy üssem el? vagy én vonzottam, hogy el fogom ütni?😄

sz4bolcs
Tényleg, itt írta valaki, hogy lotto5öst nem lehet bevonzani. Akkor a nyerteseknek egyszerûen csak mákjuk van?

tigeroo
vagy következõ életében jótékonykodni fog/életet menteni, ahogy már megtudtak ehhez hasonló eseteket.

hiába próbálsz belémkötni, errõl szól egy egész vallás....
még sokat kell tanulnod ahhoz, hogy legközelebb ne vonzd be mila69en-t.
és engem.
ha vannak dolgok, amiket nem akarsz kimondani, meditálj rajtuk, és mondd ki saját magadnak õket. tisztázd ezeket magadban. egy pszichodoki is csak abban segít, hogy képes legyél ezt elrendezni magadban, nem megoldja helyetted.
"(pl. elõzõ életedben megöltél egy embert akkor jóvá kell tenned egy késõbbi életedben annak a léleknek...)"

akkor szegény atomot ledobó repülõgép-pilótáknak elég sokezer élete van még arra, hogy mindenkivel jót tegyen
sz4bolcs
Kis psy-rock vagy nem is tudom, mi ennek a neve. :-)

mila69en
így van egy dilidoki lehet, hogy segíthet megtalálni a probléma forrását megoldani úgysem fogja tudni senki helyett! de ha egyedül nem találja az ember, akkor segíthet megkeresni, hogy mi okozza...tudom mert haverom járt😄DD és neki segített rendezni a lelki állapotát!

Még egy éve kb nagyon idegbeteg voltam,és akkor rákaptam... Nem volt olyan vészes, és alapállapotomban kibírtam nélküle akár napokig is,de ha valaki rágyújtott mellettem,vagy felidegesítettem magam,akkor nem volt nyugtom míg el nem szívtam egyet-kettõt.

Ja, valóban sokat gondolok negatív dolgokra... többet, mint a pozitívakra. Fel kell ezt cserélnem.
hunbasser
azért az durva,hogy így 14-15 évesen már az volt az egyik problémád,hogy le kellett szoknod a cigirõl... 😄

ReaL MaDRid x siempre

Nahát, köszi! 😊
hunbasser
ne a problémáidon rágódj és ne arra gondolj,hogy mit nem szeretnél,hanem arra gondolj hogy mit szeretnél! 😊 elõször a közérzeted is jobb lesz,ha azokra a dolgokra gondolsz,amiket szeretnél,és amik boldoggá tennének. aztán szépen lassan rájössz,hogy ezeket a dolgokat meg is kapod,ha jól vonzod a dolgokat! mindenképp olvasd el a könyvet és más vonzással foglalkozó könyveket is szerintem,veszteni nem fogsz vele 😊

ReaL MaDRid x siempre

A dilidokik közel sem olyan borzasztóak, ha szükségesnek érzed,akkor menj el egyhez. Nem fáj,és nem lesznek a titkaid kibeszélve.😉
Ha ilyen problémáid vannak,akkor inkább elõször próbálj meg magadtól változtatni. Olvass filozófiát sokat(ne ezzel a Titokkal kezdd, szerintem valami keleti bölcsességgel). Ha már látod a céljaidat,és megtaláltad a járható utat,akkor INDULJ EL rajta. Nehéznek tûnik. Elõször kis célok,aztán nagyobbak.(Én pl azzal kezdtem,hogy addig nyújtózkodtam,míg el nem értem lehajolva a lábujjaimat, most meg nem rég leszoktam a cigirõl)
Egyre könnyebb lesz valamin változtatni,és a végén igazi ember leszel,félelmek nélkül.😉

mila69en
tudom hogy fárasztó vagyok😄 de hát ez van ha nem kapok normális elfogadható válaszokat a kérdésekre😊 a téma érdekel ezért vagyok itt😄

ja és nem kell rá válaszolni, hogy hülye kérdésekre nem lehet normálisan válaszolni^^😛

tigeroo
azért van a topik hogy minél több ember megismerje.
akit érdekel az pedig jobban utánanézhet..

fárasztó vagy😊

szíkresz áut! kiléptem 😛
ha lesz új érdeklõdõ akkor...nah..
majd remélem még tudunk normálisan társalogni a vonzás törvényérõl valamikor
mila69en
azt hittem ezért van ez a topik😊 ha mindenki menjen és nézzen utána akkor viszont zárható is lenne! nem?😊 nem kötelez senki arra, hogy válaszolj😄 szabad akarat tudod! te mondtad😄

tigeroo
de, attól hogy célod van az életben még az utad te válaszhatod meg?

és mi van akkor ha megtapasztalod a vakságot az életed elsõ felében majd bevonzod a látást?
figy, nem fogok mostmár idegenvezetõt játszani.
elegem van hogy minden kérdésre válaszoljak. ha annyira érdekel akkor tanulj és nézz utána.
Nos, elképzelhetõ, hogy nekem szükségem lenne erre a titokra 😊 Hipochonder vagyok, paranoiás, halálfélelemmel küzdök, általában kevés az önbizalmam, egy rakás dologtól félek, magányos vagyok, és ha így folytatom, egyetem után már depresszióba süllyedek "-.- De a furcsaság az egészben az, hogy én kiutat akarok ebbõl találni, utálom és megvetem ezeket a problémáimat, de eddig még nem sikerült õket legyõznöm. Pszichodokit nem akarok, nem szeretném, ha mások az agyamban turkálnának, és olyanokról faggatnának, amiket nem akarok kimondani. Tehát szerintetek tegyek egy próbát ezzel a könyvvel? (Mondjuk ahogy láttam kissé drága...)
mila69en
egy egyszerû dolgot kérdeztem, kár ezt túl bonyolítani a karmával😊

igen van aki vakon születik tehát ha erõsen hisz benne és tényleg látni akar visszajön a látása?😊 nem hiszem!

"mindenki egy bizonyos céllal születik le erre a földre."😊 akkor itt nem állja meg a helyét a vonzás törvénye😊

tigeroo
karma?
mindenki egy bizonyos céllal születik le erre a földre.
az a lélek feladata hogy minél többmindent megtapasztaljon.
mielõtt leszületsz kiválasztod a szüleidet, a személyedet ("na most a vakságot akarom megtapasztalni") stb. vagy valamilyen elõzõ életbeni karmikus tetted miatt szenvedsz ebben az életedben.
bár utóbbi egészen addig kihat az inkarnációidra amíg megnem oldod ezeket a karmikus problémákat. (pl. elõzõ életedben megöltél egy embert akkor jóvá kell tenned egy késõbbi életedben annak a léleknek...)

de ezek ide már túl mély dolgok😛
biztos van más spirituális topik az sg-n, szerintem ott tedd fel ezeket a kérdéseket.
mila69en
amúgy kíváncsi lennék arra hogy van az, hogy a könyv szerint mindannyian egyenlõ eséllyel indulunk ugyanazok törvények vonatkoznak mindenkire a vonzás törvénye balblabla..... akkor mi van azokkal akik valamilyen fogyatékkal születnek? rengetegen vannak szerencsétlenek nem tehet semmirõl! na velük mi a helyzet?

Bruk
Az bizony. 😄

Anaid
<#nevetes1>

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

mila69en
ez már a durván titok😄<#idiota>

Anaid
Hát ezek szerint mégsem dolgozta halálra magát, ha megírta a könyvet...

A romokban hevert meg lehet írói, ill. költõi túlzás is....tudod a romok között is különbség van: kicsit romos, totálisan, 1000 éves, 5000 éves...stb.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Bruk
Ezen behalok, és még a végén igaza is lesz mert azt akarta hogy legyen pénze és lett.<#hehe>

mila69en
nem erre gondoltam😊 már megint spekulálok xD ugyanis alighanem a film volt elõbb! érdekes ott is azt mondja hogy romokban hevert az élete😄 meg a könyvben is😄DD pedig a kettõ között el telt 1 év😊 de ha a könyv írásakor romokban hevert az élete! hogyan hozott össze egy videót? mibõl?xD egy évvel elõtte!😊 ha kijön a titok 2 ott azt írja majd, hogy most elárulom a titkot az igazi titkot😄 köszi, hogy megvettétek a könyvem ez nekem jól jött😊 ez volt az én titkom hahaha<#eplus2>

Bruk
A tyúk vagy a tojás. 😄