The Secret / A titok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
fail😊
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
ReaL MaDRid x siempre
Még szerencse, hogy az éter tele van butább lelkekkel akik inkább écet meg rákot választanak maguknak, így ha elég ügyes vagy elhappolhatod a lottó 5-öst
nah az érdekelne ha én megyek kocsival és véletlen elcsapok egy kutyát akkor az õ vonzotta be hogy üssem el? vagy én vonzottam, hogy el fogom ütni?😄
hiába próbálsz belémkötni, errõl szól egy egész vallás....
és engem.
akkor szegény atomot ledobó repülõgép-pilótáknak elég sokezer élete van még arra, hogy mindenkivel jót tegyen
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Ha ilyen problémáid vannak,akkor inkább elõször próbálj meg magadtól változtatni. Olvass filozófiát sokat(ne ezzel a Titokkal kezdd, szerintem valami keleti bölcsességgel). Ha már látod a céljaidat,és megtaláltad a járható utat,akkor INDULJ EL rajta. Nehéznek tûnik. Elõször kis célok,aztán nagyobbak.(Én pl azzal kezdtem,hogy addig nyújtózkodtam,míg el nem értem lehajolva a lábujjaimat, most meg nem rég leszoktam a cigirõl)
Egyre könnyebb lesz valamin változtatni,és a végén igazi ember leszel,félelmek nélkül.😉
ja és nem kell rá válaszolni, hogy hülye kérdésekre nem lehet normálisan válaszolni^^😛
akit érdekel az pedig jobban utánanézhet..
fárasztó vagy😊
szíkresz áut! kiléptem 😛
ha lesz új érdeklõdõ akkor...nah..
majd remélem még tudunk normálisan társalogni a vonzás törvényérõl valamikor
és mi van akkor ha megtapasztalod a vakságot az életed elsõ felében majd bevonzod a látást?
figy, nem fogok mostmár idegenvezetõt játszani.
elegem van hogy minden kérdésre válaszoljak. ha annyira érdekel akkor tanulj és nézz utána.
igen van aki vakon születik tehát ha erõsen hisz benne és tényleg látni akar visszajön a látása?😊 nem hiszem!
"mindenki egy bizonyos céllal születik le erre a földre."😊 akkor itt nem állja meg a helyét a vonzás törvénye😊
mindenki egy bizonyos céllal születik le erre a földre.
az a lélek feladata hogy minél többmindent megtapasztaljon.
mielõtt leszületsz kiválasztod a szüleidet, a személyedet ("na most a vakságot akarom megtapasztalni") stb. vagy valamilyen elõzõ életbeni karmikus tetted miatt szenvedsz ebben az életedben.
bár utóbbi egészen addig kihat az inkarnációidra amíg megnem oldod ezeket a karmikus problémákat. (pl. elõzõ életedben megöltél egy embert akkor jóvá kell tenned egy késõbbi életedben annak a léleknek...)
de ezek ide már túl mély dolgok😛
biztos van más spirituális topik az sg-n, szerintem ott tedd fel ezeket a kérdéseket.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
A romokban hevert meg lehet írói, ill. költõi túlzás is....tudod a romok között is különbség van: kicsit romos, totálisan, 1000 éves, 5000 éves...stb.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...