A titok - A vonzás törvénye
  • gyuri12
    #414
    No,az utóbbi hetekben próbáltam ezt a módszert. Előre mondom,hogy alapvetően hiszek az ilyenekben,és ha látom,hogy működnek,akkor használom is az ilyen keleti dolgokat. A könyvet nem olvastam,és a "tudományos" hátterét,és az egész bizonyítását nem annyira ismerem, csak a módszert. Úgy hogy lehet,hogy hülyeséget írok majd.
    No,akkor: Ez a "vonzás törvénye" dolog egy balfaszság. Kellemesen meglehet belőle gazdagodni,de nem a vevőnek,hanem az írónak. Az áltudományos megnevezéssel elmehetnek a fenébe, " Az elme ereje",és hasonló cím jó,de ez a nyugatiaknak is elfogadható szmötyi(=vonzás törvénye) egy baromság.(bocsánat)

    Bizonyos dolgokra jó. A tudatalattit képes könnyen,kis erőbefektetéssel hasznosítani,ami nagyon jó dolog.(Személyes példám az,hogy most kezdtem el dobolgatni,gyakorolni,és amit elvileg hetek alatt kéne elérnem én azt napok alatt csinálom meg. Egyszer azt álmodtam,hogy órákon keresztül dobolok. Amikor felkeltem,akkor a kezeim úgy markolták a levegőt,mintha éppen dobverőket tartanék,és amikor leültem kicsit gyakorolni sokkal jobban ment minden, eléggé meglepődtem.:)
    A másik,szintén dobolás,hogy a testem fizikailag sokkal könnyebben alkalmazkodik a doboláshoz,mint ahogy általában más fizikai igénybevételhez szokott)

    Ez egy apró dolog. A nagy dolgokban viszont ez a módszer kudarcot vallott: Úgy terveztem,hogy a nyarat végigdolgozom. Azt hiszem 4,vagy 5 munkalehetőségem is volt nyár elején, ezek pedig szépen potyogtak kifele. Végül maradt 3,amik megint csak elúsztak. Most van egy darab munkalehetőségem, oda pedig hiába hívnának be, nem tudnék elég pénzt összegyűjteni. Ezt nem lehet bevonzani...

    Amikor rájöttem,hogy nekem nem lesz munkám,elkezdtem arra koncentrálni,hogy akkor legyen dobom. Gyakorlatilag 1 lehetőségem lett volna dobot szerezni, a mamám pénzéből, de Ő a bátyámnak vesz inkább biciklit. Pedig elég kézenfekvő lett volna,hogy a nővérem szintetizátora után vegyen nekem is hangszert. (Nem őt hibáztatom, nem is a bátyámat,ez a nyár amúgy is egy kudarc ahogy van)

    A harmadik,hogy nyár eleje óta szerettem volna összefutni valakivel,mert régen találkoztunk,és hiába szeretném,hiába "vonzom Őt ide" csak nem működik. (több példát nem mondok,mert azok magándolgok)

    Ebből én azt vonom le,hogy vonzás törvénye nem létezik, ez a "Titok" egy buta dolog, és még mindig inkább a Sors-ban,és a Természetben hiszek, hisz most is ez a kettő dolog győzött...
    Bizonyos dolgokban tökéletesen bevált, de ezekben sem vonzottam semmi tapinthatót. Az ember nem irányítja a világot,pusztán gondolatokkal,csak magát. Maximum elhiteti magával,hogy bevonzott valamit...

    (helyesírási hibákért,és hasonlókért bocsánat, este van,unatkoztam, most betelt a pohár,és ki kellett ezt írnom magamból)

    Véleményt kérnék az itteni okosoktól,hátha én csináltam valamit rosszul.