A titok - A vonzás törvénye
  • mila69en
    tudtam hogy ezt fogod mondani:D de én tudom hogy nem vonzottam be semmit:) ugyanis én a kivizsgálások alatt tökéletes tisztában voltam a probléma okával:) csak adtam a hülyét és próbáltam másra fogni, hogy bizony nem az én hibám(vagyis nem ismertem fel a problémát mert nem is akartam felismerni) az mellett hogy füveztem kőkemény szereket is használtam mindent ami szóba jöhetett lsd, meskalin, amfetamin, psylocibin kokain, az immun rendszerem valszeg már nem is volt:DD a közép iskolás éveim alatt iszony buli volt:D viszont egyszer egy nagyon csúnya buli után haza érkeztem, nem tudom, hogy történt miként de bele néztem a tükörbe és mint egy villám hasított végig a tudatomon hogy bizony aki vissza néz az nem én vagyok:) ezt nem bevonzásnak hívom hanem felismerésnek:) ott abban a pillanatban eldőlt minden! "leraktam" mindent (azért teszem idéző jelbe mert ritkán előfordul még, hogy utazunk, de az már tudatosan talán félévente és nem a buli miatt) kezdtem rendbe jönni:) előttem mindenki ezt szajkozta nekem, hogy nem jó ez így amit csinálok, meg sem hallottam mit mondanak, mert nem is akartam meg hallani amíg magamtól rá nem ébredtem:)
    valszeg ettől erősödött meg az immunn rendszerem is:) és nem fog rajtam semmi nyavaja

tudom erre azt mondanád, hogy bevonzottam az ön felismerést vagy valami ilyesmit:D

nem is azt mondom hogy ez nem létezik mert valami van persze de nem ebben a formában! ahogy a titok könyv állítja pozitiv gondolkodás rosszra nem vezethet ez egyértelmű az igenember(yesman) is ezt próbálja feldolgozni kicsit poénos formában tetszett is a film:D