A titok - A vonzás törvénye
  • TBTPumpa
    Sajnálom, hogy a nagy többség itt csak abban hisz amit lát!
    Ilyen hozzáállással, csak magadnak ártasz, nekem nem, én csak azt sajnálom, hogy ezek szerint semmit sem akarsz az élettől (kérdés… akkor minek ÉLSZ?)!

Leírod vagy kimondod (az álmod, a vágyad, nem 500kg Milka csokit, meg ilyeneket, mert ez nem álom, ez nem hosszútávra szól, hanem 1-2 napig tart, tehát MÚLANDÓ!), hiszel benne, megköszönöd, és amikor a legkevésbé számítanál rá, akkor fog valóra válni és teljesen megváltoztatni az életed – MERT MINDIG NAPFELKELTE ELŐTT VAN A LEGSÖTÉTEBB!
    De előtte persze lesz egy időszak, amikor összecsapnak a fejed felett a hullámok, amikor semmi sem akar sikerülni, amikor ki sem akarsz kelni reggel az ágyból, annyira utálod az egész életet... ismerős? Ezeket én kis vizsgáknak nevezem...

Ha ezen is túlteszed magad, és pozitív maradsz ezután és eközben, akkor kapod meg azt, amit akartál, mert ha negatív leszel, mint eddig, beleesel ugyanabba a csapdába (lényegében megbuksz a vizsgán), és majd egy kis idő múlva ez újra és újra megtörténik veled, amíg át nem mész a vizsgán, és ezért van az, hogy sokan évtizedekkel később érik el azt, amit régen szerettek volna!
    Bár nem értem minek írok itt ilyeneket, amikor ez alaptalan, semmi értelme és minek is hinni benne? Inkább nézek 2 barátok köztöt, meg 5 hülye gyökér amerikai sorozatot és inkább azon agyalok, mert az kihatással van a jövőmre… és hagyom hogy eltereljék a figyelmem az álmaimról, és hogy befolyásoljanak…

Csak egy tanács: minden negatív és rossz helyzetben légy pozitív!
    Itt nem arra gondolok, hogy tök jó meghalt a fél családom, hanem arra, hogy ekkor jó dolgokra gondolj, olyanokra, amikor jól érezted magad velük satöbbi! Mert az emberek többsége ilyenkor erőteljesen a halálra gondol, és ez pedig halált vonz be az életükbe! Ezt nem szó szerint kell érteni, a halál az az élet egy szakaszának lezárása! Például elballagsz a suliból, kirúgnak a munkahelyedről, szakít veled a barátnőd stb...