Egy szabálynak addig van értelme, amíg a közösséget szolgálja. Ha öncélúan hoznak létre szabályokat megkérdőjelezendő az érvényességük.
"A Demszky féle tábla-felszereléseknek volt más oka is. Az a néhány ezer ember akinek a traktorosok megkeserítették az életét."
Ezt nyilván nem mondod komolyan. Egy undorító módszer volt arra, hogy megakadályozzák a demonstrációjukat. Vegytiszta politikai húzás, a sok ezer ember életének megkeserítése utólag hozzátoldott érvszerűség.
"Van más megoldás arra is amit a tüntetők kerestek, de én csak a sok milliós traktorokat láttam."
Sorold őket, kérlek! Tényleg érdekel. Alapvetően a traktor nem olcsó mulatság. A földművesek körében, akinek saját traktora van már tehetősnek számít, legyen az bármilyen márkájú. Ismerőseink most vettek EU-s pályázaton keresztül, 11 milliós volt az árcetli. Egyébként az akkori tüntetők között valóban több volt a tehetős, mert főleg a Dunántúlról jöttek. Ennek az az oka, hogy ott jobban felismerték, hogy fontos a szakszervezet, az érdekek képviselése.
"De hogyan is üzemeltetne egy útfelügyelet egy ilyen adatbázist, amikor az utak állagának megőrzése is gondokat okoz?"
Szerintem úgy kéne, hogy először kijelölnek egy kisebb területet, ahol tesztelik a rendszer működőképességét. Vagy a legelején csak nagyobb utakat programoznák be, lekanyarodva róluk emberi irányításra kapcsolna a gép.