• BlackRose
    a múlthéten elraboltak az UFÓ-k és - említésre érdemes, hogy azt mondták nem a Marsról jöttek hanem a Zeta Reticuli-ról ;) - és időgépükkel elvittek 2013-ba, úgyhogy itt most mindenkit megnyugtathatok mert 2012-ben nem ér véget a világ

Különben érdekes még megemlíteni, hogy 2013-ban a GM uralja az autópiac 95%-át, Microsoft nem létezik (csődbement), a szuperszámítógépek piacát már nem az IBM vezeti hanem a Casio (az IBM viszont a zsebszámológépek piacán vergődik), a Windows is kihalóban van (mert nincs Microsoft) és helyét a Symbian Desktop és Symbian Server Edition vette át, Linux még mindég 1% körül mozog :) a keresőpiacot viszont az amcsi bíróság az AT&T mintájára szétverte néhány részre, Így nincs többé Google hanem van G, OO, G2, L és E amelyeknek szintén konkurencia a Y, A, H, OO2 és a B, I, N, G (amely a Microsoft csődje után szintén a Google kezében volt egy darabig) :) De ez mind semmi ahhoz képest, hogy a Sun és a Microsoft eltünése után a szoftver többségét nem Java-ban és C#-ban irják hanem visszajött a Pascal , persze C/C++ még él a nyugdíjas othonokban mert az egyetemeken már senkinek sem tanitják...

Még, hogy 2012-ben világvége? Ja és az említett quantum processzor és utódjai... beszéltem egy "conspiracy theorist" pofával (2013-ban) és azt mondta az amcsi kormány eltitkolta mert a nagy tőkések még legalább 20-30 évig szeretnék a CMOS technológiákat nyergelni és mert félnek, hogy végleg feltörhetik a Kennedy merénylet Triple DES-el titkosított iratjait. Utánna felébrettem az erdőben egy vasút melett, de valahogy mindenre emlékeztem amit az UFÓ-k tettek velem.

Ja a 2010-es futball világbajnokság döntőjében Costa Rica és Észak Kórea játszott és az eredmény 0:1 (tizenegyesekkel) tehát Pyongyang-ban ünnepeltek.