• BlackRose
    A modern nem tökéleteset jelent, hanem azt jelenti, hogy az emberek töbségének jobban megfelel mint akármi más előtte. Ez általában ezért van, mert legalább szubjektívan de azért objektívan is az emberek többsége jobban él mint akármikor előtte. Különben ha olvasod néha az én dumáimat itt az sg-n akkor tudhatod, hogy én azt az álláspontot képviselem amely szerint a társadalmunk fejlett de sokkal fejletebb kellene, hogy legyen. Ugyanis fékezve van évszázadok sőt évezredek múltak el úgy, hogy a kreatív és produktív ember meg lett fékezve és a nem kreatív és nem produktív ember élt a hátán. De ettől függetlenül jobb életszinvonal nem volt a világon soha.

Ami a pénzt és olvasást illeti, remélem nem veszíted el a reményt és az energiát, mert pénzt lehet keresni úgy is, hogy életed is legyen, olvasni és tanulni lehet úgy is, hogy dolgozol. Én már elég sok éve dolgozok de azéer napi 1h mindég találok az olvasásra mert ez az idő nekem mindég valahogy megtérült és nem időveszítés hanem inkább nyerünk vele valamit, ha nem is sokat.

Különben remélem nem haragszol mert nekem semmi bajom sincs veled, csak nem szeretem ha valaki lebutáz, tévedni mindenki téved és nem is keveset, sokszor tudjuk ha tévedünk de még többször nem, tisztában vagyok azzal, hogy sok mindenről gyenge véleményem van és tévedek, de azért buta nem vagyok. Buta az aki nem tudja, hogy nem tud :) én viszont tisztában vagyok azzal, hogy ma 2x okosabb vagyok mint 5 évvel ezelőtt és remélem 5 év múlva és 2x okosabb leszek mint ma vagyok :) Buta az aki hülyeségeket beszél úgy, hogy nem is érti miről beszél. Az aki csak rosszul érti az esetleg téved az adott témában. Senki sem tud mindent és azt a keveset amit tudunk (vagy amit gondolunk, hogy tudunk) azt sem tudjuk tökéletesen, de fontos elfogadni és beismerni ezt a tényt és minden nap törekedni, hogy holnap legalább egy lépésel jobb helyen legyünk mint ma, ha ez megvan akkor többé-kevésbé minden rendben van.