• rigidus
    > Itthon kísérleteznek valami cuccal semmit nemtudni róla csak annyit, hogy 1-2% súlycsökkenést idéz elő...miért nem próbálják meg azt mint amit említesz?

Mert a Nagy Megmondo Tudomanyos Partbizottsagok azt mondtak, hogy az altudomany - az most tok mindegy, hogy ettol meg mukodik. Itt talalsz rola bovebben infot.

Masfelol pedig ez a fajta megoldas akkor hatekony ha bolygo felszine felett hasznalod mivel ez a nehezsegi erot noveli vagy csokkenti ahhoz, hogy manoverezzen. (Elfelejtettem a videonak a cimet amit igertem )

Ureszkozokben mas megoldasokat hasznalnak, mint pl. ez, ami pedig a gravitacios orvenyek manipulalasa helyet onallo gravitacios erot hoz letre. Ilyen tekercseket anno en is csinaltam idehaza, annyi a lenyege, hogy ket ellentetes iranyban tekert tekercset osszeerositessz majd egyenaramu impulzusokkal meghajtassz. A tekercsek kozott fellepo Lorentz-ero mellektermekekent pedig gravitacio (tehetetlensegi ero) jon letre. (youtubon is talalsz ilyeneket: "anti-gravity coil")

Ha nagyon gyorsan akarod kiprobalni akkor egyszerubb ha fogsz egy jo eros autoakkumlatort meg ket HOSSZU inditokabelt. Racsatolod oket az akura, lefekteted oket KOZEL egymasmelle, majd a ket veget rovid idore hirtelen osszezarod. Mindket kabel fel fog ugrani a levegobe.