#111ekkora állatságot még életemben nem olvastam...látom halvány gözöd sincs a légköri repülésröl, meg egyébként bármiröl ami repül :)
De az is lehet, hogy neked nincsen gozod olyan technologiakrol melyek a lekori hatasokat, tehetetlensegi eroket kizarjak.
Csak egy kérdés, ugy elvontan.. mi az anyámnak repkednének be ide?? te tényleg elhiszed hogy ez a koszvadt kis jelentéktelen bolygó ennyire lényeges lenne, egy ilyen super fejlett civilizációnak???
Mint korabban mondtam: kizarlolag olyan dolgokat hiszek el amelyek bizonyithatoak. Masfelol pedig korabban megvalaszoltam a kerdest, hogy mely okokbol jonnek be ide, de nehez megvalaszolni ha ugy tesszuk fel, hogy pl.: "a madarak miert repulnek ha van labuk is?". Ugye mindegyik madar masert es masert. Na igy van ez az idegen civilizaciokkal is, mig egyesek technologiakert cserebe emberek (munkaero, klonozashoz DNS-rabszolgak, "vadaszgatni", spiritualisan "megtisztulni", stb), mig masok pont azert mert ennek probalnak veget vetni. Temerdek mennyisegu iras van amely egyenkent boncolgatja ezeket a lehetoseg es az eszkoz pedig ma mar adott, hogy mindenki utanajarjon.