Meg kell hagyni érdekes a téma :) Játszunk vagy ne játszunk ez itt a kérdés. Hogy kit milyen játék köt le az magánügy. Úgy tűnik milliók szeretnek virtuális emberkéket nevelgetni, kommandírozni. Ha neki tetszik ki vagyok én, hogy elitéljem? Én jobban szeretem, ha akciódúsabb a játék. Bár háború mániás vagyok, de még a barátnőm is elnézi ha War-ozok. Mondjuk a Plant vs Zombies-ra már ő is megjegyezte, hogy idióta játék, mégis leköt :D
A szabadidőt mindenki arra fordítja amire akarja. Meg kell taláni az egyensúlyt. Nem lehet mindíg hegyet mászni, airsoftozni, vagy legozni. Kell a változatosság, és igen néha az kell hogy lelőjek néhány embert, mert kell a feszültség levezetéshez. Ezt inkább virtuálisan teszem meg, mert ha nem így tenném benne lennék gyanítom a hírekben.
200-óra játék helyett idegen nyelv tanulás? Kétség kívül hasznos alternatíva, viszont az emberi agynak kell a kikapcsolódás. Olvashattam volna könyveket is (mondjuk nekem arra ott a busz) de ha megnézzük hogy 8 óra munka után a fenének sincs energiája elővenni a nyelvtankönyvet vagy a szótárt és magolni.
Tehát aki játszani akar hát játszon, elvégre Butters-nek is jobban tetszik a Hello Kitty Island Adventures mint a WoW :D