• cateran
    Nem nagyon ragadtad meg a lenyeget es ez sajnos a te iq-dat minositi....nem a jatek stilusaval van gondom (pont nem szeretem az fpseket,rpg es strategia fan vagyok)hanem amirol szol...ha neked kiraly natural born loserkent 1 virtualis (azaz nem letezo,fals,hamis,stb.)vilagban kiralykodni, ahelyett hogy IRL probalnal javitani magadon (hisz valami nagy gubi lehet ha 1 szamitogepes jatek kell,hogy jobb "eleted" legyen)
    Meg a WoWban is tobb racio van,hisz az fantasy, igy legalabb erdekes "uj" dolgokat lathatsz amit IRL nem...de berendezni 1 szimulalt lakast valos dolgok szimulalt dolgaival es utana orulni,hogy mekkora kiraly vagyok...hat az en szememben szanalom a kobon.
    Ez nalam 1 szinten van a drogokkal,csak a fiziologiai hatasa mas (menekules a valosag elol) es ez vonatkozik minden kockara,legyen az barmely stilus rpg,szimulator vagy barmi mas...
    Amugy ezt a temat boncolgatta (meglepo modon) a Star Trek:Next Generation egyik resze,amikor az 1ik figura a hajon allandoan a holofedelzeten logott virtualis eleteben es kozben szart a valosagra...