tomcsa4#18
Akkor a legónak sincs értelme? Én a legón nőttem fel. Lehet itt vannak neked hiányosságaid és ezért nem érint meg a játék. Ami nem baj, teszem hozzá. Csak butaságokat nem kéne írni.
Vagy ne is legózzunk? Hisz ott is építeni kell leginkább. Meg sétáltatni az embereket, locsolni a növényeket, autózni, hajózni meg stb.
Van, akit ezek érdekelnek. Nem azért, mert a valóságban nem tudja megtenni. Nem is értem, honnét ez a baromság. Vagy benne van a játék kézikönyvében? Annak amúgy sem kell hinni. Ez majdnem akkora hülyeség, minthogy minden Sims rajongó tuti megveszi az összes kieget. Itt is az SG-n, az Iponon és a pcdomeon is van pár csóka, akik annyira elvakultak.
Nem hiába jött be a Sims, meg a civilization, a SimCity és hasonló játékok. Nem mindenki szereti a lövöldözős játékokat. Ennyi erővel akkor filmekben is csak a horror, meg a lövöldözés kéne, mivel vígjátékot lehet csinálni az életben (amúgy is történnek vicces dolgok), meg a családi filmek sem kellenek, menjenek és vegyenek inkább kutyát és nézegessék azt. Pedig egy jó családi film, amiben elpusztul az állat tökéletesen hat a gyerekekre, hogy az érzéseikkel tisztában legyenek. De ezek sem kellenek, jöjjön a lövöldözés.