• aradi13
    én már erre nem tudok mit mondani

!!!!!!!!Művészek és kollégág méltatták világszerte

A művészvilág megdöbbenéssel és végtelen szomorúsággal fogadta péntekre virradóra Michael Jackson halálhírét.

"A testvéremet vesztettem el, lelkem egy része távozott vele. Ő volt a tökéletes szórakoztatóművész, akinek munkássága örökre nyomot hagy a világon" - Quincy Jones [Jackson leghíresebb lemezei, az Off The Wall, a Thriller és a Bad producere]

"Egy zsenit vesztettünk el, aki nemcsak a popzenének, hanem az egész zenének igaz nagykövete volt" - Justin Timberlake.

"Csak sírok a hír hallatán" - Madonna.

"Tetőtöl talpig tehetség volt" -Slash, a Guns 'n Roses gitárosa.

"Kedves, ártatlan, csodálatos ember volt. Életem végéig hiányozni fog" - Liza Minelli.

"Ahogy nem lesz több Fred Astaire és Elvis Presley, vagy Chuck Berry, nem lesz soha többé Michael Jacksonhoz hasonló. Tehetsége, vonzereje, rejtélyessége legendává teszi őt" - Steven Spielberg.

"Elvesztette gyermekkorát és ez végzett vele. Nehéz elviselni azt a traumát, hogy valaki hirtelen híres, milliomos, legenda lesz" - Uri Geller mágus, Jackson közeli barátja.

"A világ elvesztette egyik legbefolyásosabb személyiségét, ikonját" - Arnold Scharzenegger volt filmsztár, kaliforniai kormányzó.