Elhunyt Michael Jackson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és még fognak is
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Mikor utoljára mutatták a TV-ben, elég lerobbantnak látszott szegény, és az volt a hír, hogy dühös a sok koncert miatt, mert nem bírja már a gyûrõdést ... az akkori hírben még "csak" bõrrákot említettek. A most jövõ infókban már gyomorpanaszok, gyógyszerfüggõség, tüdõproblémák is szerepeltek.
Valószinüleg ami vele történt az utóbbi pár évben, az teljesen kikészítette, és ezek következménye a sok betegség. A bõrrák meg egyenes következménye a pigmentbetegségének, amit mit ad Isten a Wiki szerint sokak szerint erõs trauma okozhat. Szóval elég sokat szenvedhetet az utólsó pár évben szegény.
Nyugodjék Békében 😞
Nyugodjék békében a Pop Királya...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

A magánéletére viszont haragszom!
A botrányok helyett kiadhatott volna több albumot is, bár senki se tudta, hogy ilyen fiatalon elmegy.
hihetetlen, tinikoromban óránként volt egy michael jackson klip az MTV-n, a thriller és a bad korszakában nõttem fel...rojtosra hallgattam minden kazettáját...õstehetség és zseni volt.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
!!!!!!!!Mûvészek és kollégág méltatták világszerte
A mûvészvilág megdöbbenéssel és végtelen szomorúsággal fogadta péntekre virradóra Michael Jackson halálhírét.
"A testvéremet vesztettem el, lelkem egy része távozott vele. Õ volt a tökéletes szórakoztatómûvész, akinek munkássága örökre nyomot hagy a világon" - Quincy Jones
"Egy zsenit vesztettünk el, aki nemcsak a popzenének, hanem az egész zenének igaz nagykövete volt" - Justin Timberlake.
"Csak sírok a hír hallatán" - Madonna.
"Tetõtöl talpig tehetség volt" -Slash, a Guns 'n Roses gitárosa.
"Kedves, ártatlan, csodálatos ember volt. Életem végéig hiányozni fog" - Liza Minelli.
"Ahogy nem lesz több Fred Astaire és Elvis Presley, vagy Chuck Berry, nem lesz soha többé Michael Jacksonhoz hasonló. Tehetsége, vonzereje, rejtélyessége legendává teszi õt" - Steven Spielberg.
"Elvesztette gyermekkorát és ez végzett vele. Nehéz elviselni azt a traumát, hogy valaki hirtelen híres, milliomos, legenda lesz" - Uri Geller mágus, Jackson közeli barátja.
"A világ elvesztette egyik legbefolyásosabb személyiségét, ikonját" - Arnold Scharzenegger volt filmsztár, kaliforniai kormányzó.
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Végre nyugodjék békében! De sajnos belõle (is) nagyobb lóvét akarnak szakítani még így a halála után...
R.I.P.
Mint énekest sajnálom, mint ember viszont nem tudom megérteni hogy miért kellett ez a sok mûtét. agyongyengítette az immunrendszerét a sok mûtét és végül ez lett a veszte is.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Béke poraira.
Minden szempontból az abszolút elitbe tartozott, mint a Beatles vagy a Bee Gees, vagy Elvis. Hihetetlen, hogy mostantól nincs többé!!! 😞 Bár amit alkotott, az megmarad.
szívrohamot kapott, kijöttek a mentõk,nem lélegzett, ujraélesztették, bevitték a korházba, ott kómába esett és 10 perccel késõbb megállt a szíve
carpe diem
Ezt nem akarom elhinni, ez valami vicc, szerintem ez a hír kacsa.