• Molnibalage
    Komolyan mondom a trollkodás csúcsa amit művelsz. Olyan sötét vagy, hogy az már fáj. Az idióta bölcsészek szoktak ilyen végeltekben írni akiknek fingja sincs semmiről.

nem éri terhelés az ott dolgozó munkásokat (de egyetlen embert se), soha nem fog kijutni az ott letárolt cucc, és biztonságosan vég nélkül fellelhető tárolóhely, 10000%ban nem fognak ráépíteni soha egyetlen várost sem a jövőben

Szerinted hagyományos erőművekben még senkit sem ért baleset? Építés közben? A fosszilis erőművek tüzelőanyagainak kitermelésekor és az ahhoz tartozó infrastruktúra kiépítésekor? Azt atomiparban haltak meg eddig arányosan a legkevesebben ott ahol komolyan is vették a védelmet. A tárolás időtállosága szavatolt, mert folyamatos monitorozás van te hatökör, ha baj van akkor közbe lehet lépni. Ez nem úgy megy, hogy leabsszák és majd 10k év múlva arra jár valaki.

Végül harmadjára írom le, még senki nem reagált rá: Ha pl annyi erőművet építünk hogy 100 évre következően 80%-ban fedezné a világ energiaszükségletét... Valójában ki nem szarná le a megújuló energiaforrásokat?? Ki fektetne bele pénzt, ki fejlesztené, ki kutatná? Mert szerintem SENKI. Ezalatt ki lehetne számolni, 100 év alatt hány új atomlerakó épülne amennyiben 80% -át fedezné a világnak.

Erre már válaszoltam. Neked meg ajánlom, hogy olvass és tanulj. Sokat. Mert rádférne. Tudom, hogy nekem meg stílusom nincs, de belefáradtam már abba, hogy idiótáknak kell magyaráznom akik nagyhangúak. A nem tudás nem szégyen, de az, hogy vered az asztalt mikor fogalmad sincs a témáról az bicskanyitogató. Nem kicsit, nagyon.