• dronkZero
    "Természetben élő népeknél 70-80 évesen vadásznak"

Erről valami forást lökhetnél, mert azt tudom, hogy ez alapvető hittételed, meg szereted mondogatni, viszont szvsz sok köze nincs a valósághoz...

"DronkZero (illetve más is) meg pont ennek az elelnkezőjéről próbált egyszer meggyőzni, hogy semmi szükség ezekre, mert mindenki megeszik annyit, hogy elegendő vitaminnal lássa el szervezetét."

Egyáltalán nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy túlzásba vinni, mint ahogy a szcik csinálják, az faszság. A vízben oldódó vitaminokból kurvára semmi értelme nincs annyit megenni, amennyit Lenkei mond, mert kipisálod, a zsírban oldódóak meg felhalmozódnak a szervezetben, és betegséget okoznak. Emellett ha nincsenek hiánybetegségeid, akkor meg kurvára mindegy, hogy eszel-e belőle többet, nem oszt, nem szoroz.

Még egyszer megemlíteném, hogy transzzsírsavból orvosok szerint 5g már sok, pedig az zsír, tápanyag, nem pedig vitamin, amiből alig-alig kell a szervezetnek. A szcik meg grammszámra zabálják.

Nekem mindegy egyébként, felőlem aztán rámehet az egészséged erre a nagy büdös egészséges életmód-témára, nekem aztán mindegy. Csak észre kéne venni, hogy mekkora kurvanagy biznisz a pánikipar, és egy picit használni kell azt a bizonyos józan parasztit. és nem ráparázni minden "lehet"-re, meg "okozhat"-ra...