• Balumann
    De könyörgöm, ez nem hit kérdése, tessék utána olvasni ezeknek és következtetést levonni, összerakni a dolgokat.
    Csak egy példának, a rákról:
    egy, kettő, harom, négy, öt, és google

Összefoglalva, én erről azt a következtetést vontam le, hogy a rák megelőzhető. Immunrendszernek nagy szerepe van, arra is rá lehet keresni, hogy hogyan lehet "erősíteni".
    Tény még, hogy (statisztika alapján) egyre több rákos beteg van (és egyre több infarktusos), ez alapján levonható, hogy korábban tényleg nem volt elterjedt, nagyon ritka betegség volt.

Ez mellett többszáz tényező van, ami hatással van, és biztosan segít az ilyenek kialakulásában (mint pl. szmog, elektromos szmog, különböző nem természetes anyagok (E-s számok) ételekben, és stb...).

De nem értem egyébként, hogy miért nevezel reménytelen hívőnek, miről próbáltatok egyáltalán meggyőzni?! Mikor még te is írtad:

"Nagyon sok betegség megelőzhető lenne egészséges életmóddal, de az emberek egyrészt lusták, másrészt az egészséges életmód drága is, erről nem az orvosok tehetnek."

Erre írtam, hogy az emberek nagy részének fogalma sincs, hogy mennyire legyengül, ha nem tesz az egészsége érdekében. Kurva drága lemenni időnként valahova futni, vagy tornagyakorlatokat végezni, meg időnként tartalmasabbat táplálkozni, vagy pont ezért vannak a VITAMIN kiegészítők, ha valakinek tényleg nincs pénze úgy táplálkozni (persze nem helyettesíti teljesen, időnként azért muszáj az is). És az egészségügynek, orvosoknak ezeket is szem előtt tartani, és ajánlani, tájékoztatni az embereket esetleges nem "jó" életmódjukról, stb..

A legviccesebb, amikor ilyen cikkek jelennek meg (nyilván ezt is megtaláltátok, rákerestetek), mikor a B vitamint ajánlják rák ellen.