• Julius Caesar
    vegyük sorba:
    - a diablo 2-vel én is sokat játszottam, nem ítélem el e blizzardot, nem az én műfajom, a játékaik többségét nem szeretem (dio 2 kivétel, haverommal coopoltunk is vele act 2ig).

-half-life: a sztori egy játékhoz képest kiemelkedő és a hangulat is egyedi. a játék 10/10.
    -CS: és akkor kit érdekel? attól még jó, hogy csak egy mod. ja meg ez a "lehúztak róla egy újabb bőrt a source-szal", miért? dio 1-2-3 nem arról szól?
    -TF2: nem hiszem hogy hallottál róla, de azt méginkább nem, hogy akár csak egy percet is játszottál volna vele. egyszóval: zseniális, az utóbbi egy-két év legjobb mulis alkotás. gyakorlatilag grafika, hang és legfőképp játékélmény terén egy mestermű. ajánlom hogy nézd mikor van freeweekend és próbáld ki.
    -l4d: nekem a zombi-irtásos FPS-ek annyira nem jönnek be, számomra kicsit monotonok, nem is játszottam vele, de állítólag az is jó.
    -portal: erről mit lehet mondani? végigjátszottam, kihívás és sztem a körítés is nagyon jó. és nem az a 632131ik fps.

és ez a "ki a pénzéhes?!" duma enyhén félretalált, mert melyik kapitalista cég nem az? szted a blizzard a jótündér és csak a te kedvedért ad ki egy játékot 3 részben (lesték a HL episode taktikát).

nekem semmi gondom nincs a blizzarddal, megvan a maga közönsége akik biztos élvezik is. de sztem lehordani a VALVe-ot mint szar játékfejlesztő meredek kijelentés (konkrétan nem meredek, hanem hazugság). megértem hogy nem a te műfajod, de az nem egyenlő a szarral...

rexhawk: nekem a wowval az az egyik legnagyobb bajom amit elmondtam. vagy dobja vagy nem. iszonyúan rafkós, időigényes játék, és nekem a havi fzetős játékok nagyon unszimpik. mi vagyok én? fejős tehén? a cs-ben meg amit mondtál, az a jó: mész és lősz :D persze van benne taktik meg minden (pl quake-hez képest egy logikai játék), de alapjaiba véve a rutin és a "skillz" számít (ja meg az iszonyúnagy f@szmakkok)

melyik játék nem monoton? hát erre nehéz válaszolni, de a multis játékok általában nem azok. de kinek mi a monoton?

peace, és bocs a hosszú hsz-ért