Még idén jöhet a három StarCraft 2

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Igen... végül is lehet, hogy igazad van. x millió ember nem azért játszik wow-ot, mert szórakoztatja, egyszerûen csak mert idióta és kényszerítve érzi magát, hogy a sarokban egy szám egyre nagyobb legyen...
Nem a wow-os közösséget szeretném védeni, de amit leírtál az olyan mértékû rövidlátásról tesz bizonyságot, amilyennel csak ritkán találkozom... Õszintén mi az amitõl a CS magasabb szintûnek számít? Marhaság... Egy mmorpg-t játszó ember is azért játsza azt amit, mert szórakoztatja. Az én szememben épp mindegy hogy valaki a wow miatt vagy a cs miatt kocka... Kocka és kész. Ha pedig már x éve ugyan azt a játékot játszod, ugyan azt csinálod, az bizonyos értelemben már igencsak "kocka" dolog.
De ez csak az én véleményem... 😊

Besz
"Multiban mind3 faj választható lesz minden kiadásban, viszont single-ben csak 1 story lesz."

Ehhez annyit kell még hozzátenni, hogy aki csak kizárólag multizni akar, azzal is megvetetik majd mindhárom részt. Tehát senki ne számítson arra, hogy megveszi az elsõt és azzal letudta a vásárlást, mivel õt úgysem érdekli az egyszemélyes játék folytatása. Ugyanis a következõ részekben a többjátékos rész is bõvülni fog új egységekkel, hozzáadott funkciókkal, megváltoztatott egység jellemzõkkel, stb. Vagyis olyan lesz, mint amikor már mindenki a Brood War-ral játszott, de az illetõnek még csak az alapjáték volt meg. Ezeket a módosításokat és plusz dolgokat úgyse fogják patch-ként ingyen odaadni.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Julius Caesar
a CS annyival jobb, hogy nem MMORPG. ergo nem azért játszol , mert fejlõdni akarsz, hanem mert (jobb esetben) szórakozol. én legalábbis ezért játszok, bármilyen játékról legen szó. pl wow nem szórakoztat. CS szórakoztat, bár néha megunom és akkor 1-2 hétig rá se nézek.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Julius: WoW-os gondolattal egyetértek, hozzátéve, hogy szánalmas szerintem, ha valaki napi 2-3 órát, vagy még többet ilyenekbe öl, a CS se sokkal jobb, bár ott inkább az öködködésen van a hangsúly (már ahol én játszottam még régen)..

Andris (drusza 😄 ): Multiban mind3 faj választható lesz minden kiadásban, viszont single-ben csak 1 story lesz. Így volt legalábbis az utsó infóim szerint 😊
Julius Caesar
ja, szerinted a Half-life kettõ pojénból a világ lejobb FPS-se single mûfajban. a TF2 is véletlen lett bestseller. a CS meg szintúgy véletlen az egyik leghíresebb/kedveltebb multi játék. ellenben a wowban mi a jó. növelgetek egy számot és kerseke egy szuperdíszes harcikardot. haverom odaadta, játszottam vele 2 délutánt, és ennyi volt, meguntam. mint egy félkarú rabló: leölöm és vagy adja a cuccot, vagy nem. ellenben sok EA játék szerintem is szánalmas (most nem a westwood branchre gondolok, mert azok a címek ma is húznak), de pl a sims kiegészítõk pffff, már hányok tõlük. ja meg az nfs. az egy vicc.

jeti00: a red alert önmaga paródiája is akar lenni (ezért olyanok a színészek amilyenek) és azért olyan színes a grafikája. nem veszi magát komolyan. a kettessel sokat szórakoztam, a 3-masnak most hogy így mondod, le is töltöm a demóját (steamrõl hegi90 miatt 😄).

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Na miben fogadunk, hogyha valaki csak a Terran kiadást veszi meg, akkor BattleNeten majd csak Terran-nal játszhat? 😊 Biztos vagyok benne, hiszen "csak azért fizetett"
LAN-on, meg Skrimish-ben meg játszhatsz minden fajjal gondolom.

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

Ami pedig ezt a külön játék-külön fajok dolgot illeti...sokan felhozták már más fórumokon (hibásan) a Gyûrûk Ura analógiát,mondván hogy az is 3 epic részben jött ki..valóban,csakhogy a hasonlat akkor lenne helyes ha az 1. részben mondjuk csak emberek és hobbitok szerepelnének,a 2.-ban csak orkok és tündék,a 3.-ban meg törpék és trollok...mennyire is lenne élvezhetõ a film?
Akkor nem sokat játszhattál😊 a kiegek után patch patch hátán jött,hogy kompenzálják a hibákat,de a legszebb az volt amikor kijött az elvileg szarrá tesztelt Ulduar patch és megjelenés után kiderült hogy 1-2 boss nem más mint bughegy (4 fázisos boss,mind a 4 fázisban volt vmi epic fail..)
narumon
Én jobban örülök, hogy teljeset kapunk mint hogy részeket hagynak ki belõle.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Hát szerintem Blizzard az egyetlen aki nemigen ad ki bugos játékokat. Nem mondom, hogy nem fordul elõ de messze a többi cég átalaga alatt. Wow-ban is volt az a nagyon zavaró bug? Én megjelenéskor vettem meg és játszottam vele 1-2 évet soha nem rohantam bele semmilyen zavaró bugba.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Ruley
...l függetlenül.

Ahogy mondták a harmadolás bejelentésekor is, az lett volna a másik lehetõség hogy részeket hagynak ki belõle. És ezt kellett volna tenniük. Minden normális fejlesztõ készít prototípusokat, és aztán a gyengébb részeket kivagdossa addíg amíg egy értelmes, befogadható hosszúságú, érdeklõdés fenntartásához elég tömény tartalom van.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Ruley
Nem hiszem hogy anyagi értelemben szándékos lehúzásról lenne szó, a Blizzardnak elég nagy arca van az Activision-ön belül ahhoz, hogy ne kelljen ilyen alantas evilági problémák miatt aggódniuk mint a pénz.

Szerintem épp ez a probléma, hogy annyira belefeledkeztek a Starcraft 1 kultuszába, és akkora nagy arcuk lett, hogy belehalnának a szégyenbe ha a következõ játékuk csak úgy simán egy fasza játék lenne mint a többi, ezért gondolták hogy valami nagyon-nagyon-nagyon-nagyon epikussal kell elõrukkolniuk, a józan ész kereteitõ

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Hegi90
Blizzardban még sose csalódtam, ez a játékuk is atom lesz, ahogy a többi.

Aki meg a minõségben kételkedik az már biztos megszokta az EA meg a Valve játékait 😉

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

"A Blizzard leszögezte, hogy még az év vége elõtt piacra dobná a játékot, de csak abban az esetben, ha valóban kész terméket vehetünk a kezünkbe"

hahahhahahhahhh , mwuhahhahhaha :') ez hhöhöhöhö beszarás ez a mondat...
hajajjaj, hagyjatok,

heh

heh

MWUHAHAHHAHHAHA.. ha majd kész.. jabeszarás.. hahahha
lófaszt. bugos lesz, mint a wow.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Van egy Starcraft magyarítás a neten (Huncraft néven fut, és ha jók az emlékeim, akkor van benne bónusz küldi is); szerintem a SC2 elõtt azzal is végig lehet vinni újra a SC1-et, és akkor megérted azt is, amit eddig nem.
Egyrészt állítólag a 2. és 3. rész kiegészítõ árban várható (legalábbis olvasni lehet ilyen híreket is); másrészt mennyivel lenne jobb, ha kiadnák a SC2-t (1/3-1/3 résznyi kampányokkal), majd utána az elsõ kiegészítõt (szintén 1/3-1/3-dal), és a másodikat? Így legalább végig tudod vinni egy adott faj történetét egyben; és nem kell minden faj taktikáját újra és újra keverni, majd átszokni, miközben egyre nehezebbek lesznek a pályák...
az lehet, hogy a multi tette sikeressé, de én a történetet is érdekesnek találtam, legalábbis amennyit megértettem belõle.
bnet-en játszani tényleg érdekes. megerõsítem én is azt, hogy egy kezdõ esélytelen. 1-2 paraszt legyártásáig jutottam, mikor egy hadsereg átsétált rajtam.<#wow1>

Pontosan; sõt azt is említette, hogy a különbözõ részek évente jelennének meg.
Rage47
fail 😊

Blizzard nem szokott szórakozni, minõséggel kapcs. nem lesz gond, és 3 "külön" játéknak fog megfelelni a SC2 3 epizódja sztem.
narumon
Azért várjuk meg, hogy milyen lesz és mennyiért adják. Ha 1 epizod tényleg egy játék hosszúságú és tartalmú lesz akkor én szivesen fizetek érte háromszor. (Merthogy gyak 3 játék)

narumon
Elsõ mondatban csak az van, hogy kiadják a játékot, de nem írja hogy idén kiadják mind a hármat. Eddig a blizzard is azt mondta, hogy idén csak 1 jelenik meg.

IMYke2.0.0.0
Adnák ki Blue-Ray-en (ezért még vennék is egy olvasót!), vagy egybecsomagolt DVD9-eseken!
Rövidebben: Egy hatalmas dobozban 3 DVD. Fizetnénk érte 12-15 ezret és kész.
Így viszont 3x fogunk fizetni 12-15 ezret (36-45 ezer)...
Szóval, egyértelmû lehúzás!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Griphons
"...nincs szó a játékosok pénztárcájának szándékos megcsapolásáról."
aha... persze...

Kezdek már lassan lemondani róla, hogy valaha is megjelenik.

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

már bocs de inkább single mint multi, nem nagy élvezet van abban h felmek játszani a battlenetre és 2 perc alatt már jön is a másik és rushol. igazán élvezetes lehet neki a játék 😊
de a single fasza, kell a történet (Y)
am nem vok meggyõzõdve róla h jót tesz-e neki a felélesztés, sztem vicces a mostanában megjelent stratégiai játékok grafikája, kezdve a red alert 3-mal, de biztos öregszem xD
Jó lesz ez. Én várom.... az elsõvel is sokat játszottam anno.
Olyan furának találom ezt az eszeveszetten hosszú fejlesztési idõt, hiszen a C&C Tiberium Wars már grafikában is rég megelõzte az SC2-õt. Játékélményben még nem bíztos..., reméljük ad majd valami maradandót az új StarCraft, a nosztalgián kívül.
← ElőzőOldal 2 / 2