• Hegi90
    Bazz vessük már össze a kettőt:
    A Valve valaha csinált egy jó játékot, úgy hívták, hogy Half life. Pimasz modderek elkezdtek belepizskálni, és létrejött a CS, amit a Valve később teljes áron adogatott a boltokban, pedig csak egy mod. Ezt követte a Half Life 2, ami szinte semmi újítást nem tartalmazott, csak új ruhát adtak az első részre, és folytatódott a story (amúgy halálra untam magam rajta)- megint egy játék, minimum változással, de legalább aranyos volt a professzor kis űrlénye. Természetesen ha már megcsinálták, akkor lehúznak róla egy újabb bőrt, és hopp, kész is a CS:S, ami egyáltalán semmit sem változott az elődjéhez képest, csak "szebb" - még1 játék, teljes áron. Akkor most ki is a pénzéhes? Értem én, hogy ami működik, azt hagyjuk úgy, de nem ezért unjuk már az EA játékokat, meg a mostani játékok nagyrészét?

Akkor lássuk a Blizzardot:
    - Diablo 1-2: kategóriájukban óriási újítás, azóta sem talált említésre méltó konkurenciára. Még 10 évesen is megállja a helyét, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a harmadik rész bejelentése után a nyugati eladási listák élmezőnyébe került újra. Remek single player.

- Starcraft: manapság is rendeznek (világ)bajnokságokat, amiket egyes országokban a tévé is közvetít. Nc.

- Warcraft sorozat: szintén időtálló alkotás, brutál single player, és moddolhatóságának köszönhetően meg-megújuló. :)

- WoW: szintén kategória nagyágyú, bár nem az első MMORPG, mégis a legnagyobb népszerűségű, és évente több tucat versenytársa jön ki, mindhiába.