• dilofekete
    #45
    Szerintem a gombnyomogatós játékok erőszaosabbak, mert elkoptatja a billentyűzetemet és az erőszak átszivárog a valóságba, a szemem elé, a kezem alá. Ilyen alapon a sportjátékokat is be lehetne tiltani, mert az adrenalin az erőszakkal párosul. Lövöldözős játékokban, meg csak folyamatosan ugyan azt a gombot nyomom és szóróm a gombokat és a szemem előtt marad az erőszak és így nem kerülhet a kezembe és ezáltal nem élem át az erőszak filingjét. Tehát ezek jó és nyugtató játékok. Aki meg idióta az vesz eggy stukkert és kiéli magát a lőtéren.
    Amúgy meg ez a lépés igencsak visszadobná a pc játékok árusítását, mivel aki fanatikus gyűjtő az tökre ki lenne attól akadva, ha nem tudja megvenni a hiányzó darabokat pár ezer forintért, mert helyette csak használtat tudna szerezni és azt is sokkal drágábban. A pósta is fölösleges, meg a tv és a telefon is. Az emberi hülyeségeket úgysem tudják eltüntetni akárhogyan is küzdenek, mert szar élni ezen a hülye bolygón, de természetesen nem azért, mert nincsen mindenkinek fegyvere, hogy jobbá tegye a légkörünket.
    Akkor lenne értelme betiltani a lövöldözős, túlzottan erőszakos játékokat, ha már a valóságban sincsen erőszak meg háború. Addig amíg ezek jelen vannak, szerintem fölösleges ilyenekkel foglalkozni, mivel az embereknek kell megváltozniuk meg azoknak akik vigyáznak rájuk, hogy maguktól ne vegyenek ilyeneket, mert tök fölöslegesnek tartják, hogy legyen valami fogalmuk a föld más pontjain lévő életről, ami hozzájuk is eljuthat bármikor, bármiféle indok nélkül és akkor nem fognak annyira csodálkozni, ha nem madarak repkednek a légtérben és tudni fogják, hogy nem a simsel játszanak még ezek után is.
    Ugyan úgy nyomorogni fog a fölödn élő emberek fele, ha nem lesznek fegyver meg túlzott erőszak? Szerintem ezt soha a büdös életben nem fogjuk megtudni! Akárhány évezrdet is végig várnánk. Arról van szó, hogy nem tudják a nyugodt és békés körülményeket leszimulálni elének, mert az is erőszakos és ezt az erőszakot sem tudják betiltani, mert előttünk ez nyugtató, mert ha nem lenne az akkor nem csinálnánk!!!