• szily3
    Kedves Ruley, te értelmetlen sztereotípiákra alapozod minden állításodat? Mert nekem még a nagyszüleim se voltak soha ilyen elvakultak :| 8 éves koromban már Doom2-őztem, Duke Nukem 3D-ztem, Medal of Honoron, CoD-on, meg hasonló 'értelmetlen lövöldözős játékokon' nőttem fel, és a mai napig játszok aktívan, jelentős mennyiségben FPS-ekkel. És akkor én most 'BETEG' vagyok? Vagy a 200 másik ember, akit ismerek, az 'BETEG'?? Életemben egy embert bántottam tettlegesen, emberemlékezet óta nem bunyóztam, nem gúnyolok másokat, mint mellettem a kölykök, soha nem is csináltam, jó kapcsolataim vannak játékos és nem játékos emberekkel, stb.
    Na de én minden nap ilyen és hasonló játékokon vezetem le a feszültséget, nem is ritkán 4-5 órát játszom felállás nélkül... És emellett van életem, vannak kapcsolataim, és nem is mondanám magam függőnek. És még SOK, hozzám hasonló HC gamert ismerek, akik bizony sokszor jobb fejek, mint a többi turha mellettünk - akár nálad is -, akik nem hogy játszani, de kommunikálni sem tudnak (vagy épp olvasni)...
    És nekünk nincsenek ilyen sztereotípiáink, és nem is az LRT klubbon vagy a VT2-n nőttünk fel... De teszerinted ugye mi még mindig potenciális gyilkosjelölt örjöngő 'BETEG' vadállatok vagyunk?