klikkelős program
-
uiztu #22 Hellosztok!
Én nem értek nagyon a programozásához. Most vettem egy könyvet c++ nyelvet tanítja. Szeretnék egy programot. Először persze csak egy pár megabyte-osat. De utána szeretnék egy komolyabb 1-1,5 gigás programot készíteni. És az lenne a kérdésem, hogy ilyen számítógépes programhoz jó a c++? És még milyen nyelven kellene megtanulnom. Szeretnék majd egy komoly programot. Tehát, gondolom java JavaScript biztos kell. És azon kívül, még milyen nyelvek kellenének? És, azokhoz, tudnátok belinkelni valamit könyvet amit le lehet tölteni, vagy oldalt, ahol meglehet tanulni a a programozást? Szeretnék benne animációt, lehessen írni bele, ilyesmi. És, adtak a könyvhöz egy cd-t amin a a Builder-X van. Ez valami fordítóprogram, ami a programozási nyelveket lefordítja, a "számítógép nyelvére". De nem fut a program a vista alatt nekem. És valami másik fajtát nem lehetne? És úgy szeretném, hogy amint felkapcsoljuk a gépet ugyanúgy bekapcsoljon. És én nem nagyon értem, még, de nekem ez lenne a z álomprogram. Én majd iylen programot szeretnék. És, ehhez, milyen programozási nyelvekre van szükség, stb. Ja és, úgy szeretném, hogy tudjon kapcsolódni a nettre a z oldalamra. Tehát animációt szeretnék, automatikusan induló programot, ne függjön op-rendszertől, és amint felkapcsoljuk a gépet, az is elkezdjen a többi programmal futni Windows, Tudjon csatlakozni önállóan a nettre, stb. Felismerje, a formátumokat stb. Remélhetőleg érthető voltam. És tudom, hogy nem teljesen ez az a topic, de mást nem találtam. És remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm.