klikkelõs program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem kicsit túl sokat akarsz. Word és társai szintû programot nem mostanában fogsz írni, ha még az alapokat sem ismered, azt meg pláne nem, hogy mivel kellene csinálni. Ha azt mondod, hogy ez az 5éves terved, még talán teljesülhet. De 1éven belül biztos, hogy nem lesz mûködõ Word-hasonmás programod. Az oprendszeres dolgoddal szintén ez a helyzet, de ott több évet mondanék.
VC++: Beírod a programot, és valahol a menüben biztos van olyan, hogy Build vagy Release vagy hasonló(általában F5 vagy F6). Az átalakítja exe-be, ha nincs benne hiba.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Remélem értetted amit így kérdezni akartam. Kösz, ha tud valaki segíteni.
Amúgy nekem ez a program van meg:
http://www.microsoft.com/express/vc/Default.aspx
Ebben tudsz majd segíteni?
És, ha olyasmi programot szeretnék, mint az adobe vagy mint a microsoft word 2007, akkor, azt, hogyan kell megcsinálni? Letudnád írni vagy belinkelnél valami leírást, hogy valami olyasmi programot, hogyan lehetne készíteni? És, hogy erre melyik a legalkalmasabb nyelv? És, azon a nyelven valami leírást adnál? (Ha tudsz.)
Amúgy köszi a segítséget, csak, ha még tudnál ebben segíteni.
Nem inkább a Borland C++ Builder X-et? Annak volt olyan változata...
"De nem tudom, hogy, hogyan kel összerakni, lefordítani. Mert lefordítani a debug-gal."
A debug hibakeresésre jó.
Ha beírtad a forráskódot, elõször Project/Rebuild menüpont. Ha hiba nélkül lefordult, Run/Run project menüpont - mint az az alábbi oldalon is olvasható.
"Csak, mert nem nagyon tudok angolul."
Akkor egy jótanács: mindenképpen tanulj meg, ugyanis a számítástechnika nyelve az angol (és a legtöbb szakszöveg, segítség is ezen a nyelven érhetõ el).
"És, milyen programot kell csinálni, hogy minden fajta op rendszeren mûködjön? Gondolom nem win32 formátumó."
Az elõbb említett oldalon az új (parancssoros) alkalmazás létrehozásakor, a 2. lépésben láthatsz egy felületet, ahol kiválaszthatod, hogy milyen platformokra akarod készíteni az alkalmazást:
Viszont összetettebb alkalmazásoknál - pláne ahol grafikus felhasználói felület kell - már komplikáltabb a helyzet.
Letöltöttem a Microsoft c++ Builderx-et. Mert c++-ban fogok programozni. Írtam egy programot. De nem tudom, hogy, hogyan kel összerakni, lefordítani. Mert lefordítani a debug-gal. De utána, valahogy össze kéne rakni a többi szöveget egy programba, amit csak el kell indítani és mûködik is. Hogyan kell azt megcsinálni? Csak, mert nem nagyon tudok angolul. És valaki leírná, hogy, hogyan kell lefordítani helyesen, aztán pedig egybe összerakni, hogy program legyen. És, milyen programot kell csinálni, hogy minden fajta op rendszeren mûködjön? Gondolom nem win32 formátumó.
Egyébként csak rajtad áll, milyen lesz. Amiket felsoroltam, mind aktuális fejlesztõkörnyezetek.
És, akkor melyik nyelvben lenne érdemes programot írni? olyat SZERETNÉK, AMI MODERN KINÉZETÛ LESZ, NEM ILYEN 90-ES ÉVEKBELI.
Mert az, hogy egyikkel meg másikkal is csinálsz valamit, és azt raknád össze, az egyrészrõl lehetetlen, másrészrõl fölösleges bonyolítás.
Mi az, hogy pár megás, meg gigás?! Nyelvtõl függetlenül, amit csinálni akarsz (amire kb 1-2év gyakorlás után képes is leszel, ha addig rá nem unsz) max 10-20MB lesz! A játékok is csak azért gigásak, mert sok benne a jó minõségû hang és textúra. Tehát nem ártana elõször az ilyen alap dolgokat tisztáznod, mielõtt belekezdesz. Vagy elõször olvasd végig a könyvet, csináld meg amit leírnak benne, és utána kérdezz.
Köszönöm!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én nem értek nagyon a programozásához. Most vettem egy könyvet c++ nyelvet tanítja. Szeretnék egy programot. Elõször persze csak egy pár megabyte-osat. De utána szeretnék egy komolyabb 1-1,5 gigás programot készíteni. És az lenne a kérdésem, hogy ilyen számítógépes programhoz jó a c++? És még milyen nyelven kellene megtanulnom. Szeretnék majd egy komoly programot. Tehát, gondolom java JavaScript biztos kell. És azon kívül, még milyen nyelvek kellenének? És, azokhoz, tudnátok belinkelni valamit könyvet amit le lehet tölteni, vagy oldalt, ahol meglehet tanulni a a programozást? Szeretnék benne animációt, lehessen írni bele, ilyesmi. És, adtak a könyvhöz egy cd-t amin a a Builder-X van. Ez valami fordítóprogram, ami a programozási nyelveket lefordítja, a "számítógép nyelvére". De nem fut a program a vista alatt nekem. És valami másik fajtát nem lehetne? És úgy szeretném, hogy amint felkapcsoljuk a gépet ugyanúgy bekapcsoljon. És én nem nagyon értem, még, de nekem ez lenne a z álomprogram. Én majd iylen programot szeretnék. És, ehhez, milyen programozási nyelvekre van szükség, stb. Ja és, úgy szeretném, hogy tudjon kapcsolódni a nettre a z oldalamra. Tehát animációt szeretnék, automatikusan induló programot, ne függjön op-rendszertõl, és amint felkapcsoljuk a gépet, az is elkezdjen a többi programmal futni Windows, Tudjon csatlakozni önállóan a nettre, stb. Felismerje, a formátumokat stb. Remélhetõleg érthetõ voltam. És tudom, hogy nem teljesen ez az a topic, de mást nem találtam. És remélem tudtok segíteni. Elõre is köszönöm.
aztán újratelepítés volt és 1 másikat, de arra már nem emléxem :$ az is vmi autocursor volt
eom$
még a fogad is megmossa.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mostan a rájz of nesönbe óránként 1500 egérklikkünk volt 1 emberre lebontva. :o xD
Powerball!!!
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S