Minden program jöhet ide, amit ti is csak éppen találtatok a neten, és nagyon hasznos vagy érdekes , de lehet, h sokan nem ismerik. Talán te is találsz itt neked valót.
-
jó mindenki azt csinál természetesen, amit akar, de én getdiz-ben hamarabb találom a kódokat a grafikák között, és a nem elcsúszott sortörések mellett, mint egy csapat random karakter mellett. (azt meg csak mellékesen jeleztem, hogy arra, hogy megnézzek valamit gyorsan inkább használok egy lightweight alkalmazást, de írhattam volna azt is, hogy kevesebbet takar ki a képernyőből így kisebb eséllyel takarja ki a telepítőt.)
a lényeg, hogy sztem kényelmesebb. és ha nem hetente telepítesz windows-t akkor még gyorsabb is, mert csak egyszer kell felrakni. (és azért wordpad-dal is van teendő egyszer, hogy alapértelmezettbe ő nyissa meg az .nfo-kat)
de mégegyszer: én csak ajálottam egy alkalmazást, ami esetleg kellhet másnak is. ha nem kell, akkor szó nélkül haladj el mellette.
annak se lenne sok értelme, ha pl. valaki bejönne egy linux disztr. reklámozva, hogy abban mennyi minden van és mennyi itt felsorolt programot feleslegessé tesz...
[megnéztem XP-s wordpad (win7 alatt) kevesebbet eszik: ~3,5 MB és a megjelenítése se ilyen vészes. nekem azért a linkek linkesítése miatt még mindig jobban megéri getdiz.]