Hunreal#17
Már ne haragudj, de te amikor elolvasol valamit, akkor fel is fogod azt? Sajnos nem hiszem... Ember! Vedd már a fáradságot és olvasd el k*rva gyorsan az előzményeket. Nem te pampogtál arról, hogy játékmenetileg elavult, grafikában szar a cs? Én kifejtettem, hogy a JÁTÉKMENET A LÉNYEG ÉS NEM A GRAFIKA! PÉLDA OKÁÉRT A COUNTER-STRIKE 1.6 ÉS A HOZZÁTARTOZÓ STATISZTIKA IS!
Magasról lesz*rom, hogy cs-zel vagy nem cs-zel, de az marhára dűhít, hogy egy olyan embernek kell írnom, aki még arra sem veszi a fáradságot, hogy az előzményeket elolvassa vagy, hogy a SAJÁT hozzászólásaival tisztában legyen!
"a világ tele van igénytelenekkel, akiket kielégít az a játék. Engem már nem" "tömeg igénytelen. És ez nekem kellemetlen, nem nekik."
Tipikus liberális szdsz duma.. :) Ha ez neked kellemetlen, sajnallak! Legyen ez a legnagyobb kellemetlenséged az életedben...
"Benne van a válasz a kérdésedre."
Mégis hol? :) Sajnos nem arra válaszoltál, amilyen kérdést feltettem. Szépen elsuhantál mellette és tök más dolgot ecseteltél.. DE Várj! Megismétlem, de kérlek most fogd fel agyilag is: Miért van az, hogy a 10 éves CS, (MOST FIGYELJ!!! MOST JÖN A FONTOS RÉSZ!!!) jobban LEKÖTI AZAZ LEKÖTI (ÉRTED LEKÖTI!! Remélem tisztában vagy a leköti szó jelentésével..) az embereket, mint a Cod4? Magyarán: A játékélmény FONTOSABB, mint a grafika!
Az utolsó mondatodat nem is értem... Légyszíves mutasd már meg azt, hogy hol is írtam a bizonyos "zavar, hogy nem mindenki CSÉzik" hülyeséget..