58
-
#18 Mert régebbi és több emberhez jutott már el 10 év alatt és fut mindenkinél. Anno mikor nekem is szar gépem volt és nem tudtam hogy vannak ennél jobb játékok amik rövid időre is lekötnek akkor nekem is a CS volt a király (CS-ben várni kell körvégéig neten elég idegesítő anno BotKill 2001 környékén nekem elég volt) Lanon haverokkal mi is nyomjuk de ott nincs WH meg AIM meg szidkozódás meg szépen is fut mindenkinél és kb csak azért játszuk mindig mert kicsi a gépigény és kicsi a pálya ergo kevés játékossal is lehet, de tény hogy van sok jobb játék nála ami 10 percre is jobban leköt. Részemről ennyi az OFF. De azt is fenn tartom hogy anno isten játék volt a CS, viszont SC-t még sztem nem sikerült 12 év alatt sem lepipálni abban a műfajban. -
Hunreal #17 Már ne haragudj, de te amikor elolvasol valamit, akkor fel is fogod azt? Sajnos nem hiszem... Ember! Vedd már a fáradságot és olvasd el k*rva gyorsan az előzményeket. Nem te pampogtál arról, hogy játékmenetileg elavult, grafikában szar a cs? Én kifejtettem, hogy a JÁTÉKMENET A LÉNYEG ÉS NEM A GRAFIKA! PÉLDA OKÁÉRT A COUNTER-STRIKE 1.6 ÉS A HOZZÁTARTOZÓ STATISZTIKA IS!
Magasról lesz*rom, hogy cs-zel vagy nem cs-zel, de az marhára dűhít, hogy egy olyan embernek kell írnom, aki még arra sem veszi a fáradságot, hogy az előzményeket elolvassa vagy, hogy a SAJÁT hozzászólásaival tisztában legyen!
"a világ tele van igénytelenekkel, akiket kielégít az a játék. Engem már nem" "tömeg igénytelen. És ez nekem kellemetlen, nem nekik."
Tipikus liberális szdsz duma.. :) Ha ez neked kellemetlen, sajnallak! Legyen ez a legnagyobb kellemetlenséged az életedben...
"Benne van a válasz a kérdésedre."
Mégis hol? :) Sajnos nem arra válaszoltál, amilyen kérdést feltettem. Szépen elsuhantál mellette és tök más dolgot ecseteltél.. DE Várj! Megismétlem, de kérlek most fogd fel agyilag is: Miért van az, hogy a 10 éves CS, (MOST FIGYELJ!!! MOST JÖN A FONTOS RÉSZ!!!) jobban LEKÖTI AZAZ LEKÖTI (ÉRTED LEKÖTI!! Remélem tisztában vagy a leköti szó jelentésével..) az embereket, mint a Cod4? Magyarán: A játékélmény FONTOSABB, mint a grafika!
Az utolsó mondatodat nem is értem... Légyszíves mutasd már meg azt, hogy hol is írtam a bizonyos "zavar, hogy nem mindenki CSÉzik" hülyeséget..
-
#16 Van bármi köze annak, hogy technikailag milyen fejlett egy játék, ahhoz, hogy mennyire népszerű? Na, akkor érted már, miért kérdezel hülyeséget?
Őszintén nem érdekel, hogy mennyien CSÉznek. Én is CSÉztem három évet, de jöttek újabb, jobb, ötletesebb, játszhatóbb, összességében fejlettebb játékok, amik sokkal jobban tetszebek a CSÉnél, úgyhogy részemről befejeztem a CSÉ korszakot. Hadd ne az én hibám legyen már, hogy a világ tele van igénytelenekkel, akiket kielégít az a játék. Engem már nem. Én már jobbhoz vagyok szokva. És a kiadók/fejlesztők nemigen kényeztetnek el "fejlett" játékokkal, mert a tömeg igénytelen. És ez nekem kellemetlen, nem nekik.
Benne van a válasz a kérdésedre.
Akkor te is mondd, téged miért zavar, hogy nem mindenki CSÉzik, hanem vannak másra is igények? -
Hunreal #15 ramolito!
NE haragudj, de nem értelek. 10 éves játék, 10 éves technika. A viszonyításod kb egy 1200-es Lada szemben egy S osztályú Mercivel. DE! ezek ellenére még mindig nem kaptam érveket arra, hogy ha ilyen szar a cs, akkor miért az a legnépszerűbb? :) Esetleg jobban leköti az embereket, mint a cod4? -
ramolito #14 A megfogalmazásodban ott a válaszod is hogy miért vannak annyian a játékosok még most is vagy hogy miért vannak olyan sokan "Miért van az, hogy egy 10 éves azaz TÍZ éves játék" én is szerettem a játékot CS minden fajtályát de mikor már 20 adjára lo fejbe fordulatbol égy olyan játékos aki akármikor megyek fol egy szerverre mindig ott találom na az idegesíto és mi az má hogy a fegyvereknek még mindig nincs zoomolási lehetosége. Ugy lonek ott a fegyverek mintha hasmagasságban tartanák és csak meghuzod a ravaszt és annyi. Cs nem ismeri az bironsightot vagy mi ? vagy akár a scopot reddot ot ? tisztáa mint valami covbojfilmben kapásbol lonek és lám headshot. bezze cod 4 Hc modban na ott probáld meg ezt egy jo hosszu pályán nozoommal heashotto adni. Indulatbol válaszoltam -
Hunreal #13 Tisztázás végett: Én az 1999-ben megjelent Half-Life modként elhíresült Counter-Strike 1.6-ról beszélek. NEM Counter-Strike Source! (lehet te tudod, de mások nem)
"Játékmenetileg elavult. Wolf3D-ben még menő volt egy csőben rohangálva lövöldözni, de így 20 évre rá már "kissé" kevés újat mutat egy ilyen játék"
10 éves játékról beszélsz és bár idős, de vajon miért van az, hogy a mai napig a legnépszerűbb online FPS játék és olyan nagy jelenlegi nagy neveket lever, mint a COD4, crysis, Battlefield.
1. Counter-Strike: 110123 players
2. Call of Duty 4 - Modern Warfare: 14896 players
3. Battlefield 2: 12071 players
A hitelesség kedvéért: http://www.gamespy.com/stats
Nem tudom, de az első és a második helyezett között nem kis szakadékot látok.. Ez miért van? Miért van az, hogy egy 10 éves azaz TÍZ éves játék, ami ugye "csőjáték, régi a grafikája, nincsenek benne nagy távolságok, sniper egy vicc, elavult stb", de az első helyet foglalja el?
Ezt válaszoljátok meg! Ezek a tények!
Talán azért végzett ennyire elől a 10 éves CS, mert a játékélményért játszák és nem a grafikáért? Esetleg még ragozzam a stratégiai játékok császárát, az 1998-ban megjelent Starcraft sikerét is? :) Én lettem a hülye vagy tényleg a Blizzard is az adott időszak legjobb grafikájával tarolt és még véletlenül sem a játékélményt célozták meg?
Ne haragudjatok meg, de olyanok vagytok, mint a politikusok: Kitaláltok valamit, ami csak úgy, abban a formában lehet igaz. Természetesen a mondandóknak alátámasztása nincs. Azért van úgy, mert csak..PONT!
-
#12 Csak a mennyiségi arányokat nézzük akkor:
Nagyteres, járműves játékok:
Battlefield sorozat, Battlefront sorozat, Frontlines: Fuel of War, Enemy Territory: Quake Wars, a Flashpoint/ArmA, meg a Crysis multi/Crysis Wars. Az utóbbi tíz évből.
Hány tucat szimpla agyatlan FPS-t mondjak ugyanebből az időszakból?
Oké, hogy van másra igény, DE ERRE IS, aztán mégis szarnak ránk... Nektek sokkal könnyebb kikerülni ezt a néhány játékot, míg én meg csak húzhatom a számat, hogy na még egy UT3 engine-es szar... -
#11 Részben egyet értek, de aki kevésbé játszik úgy komolyabban, inkább az egyszerűbb, látványosabb lövöldözős játékot fogja választani. Eleve nem is mindenki szeret multiban játszani, vagy olyanok is vannak, akik inkább a kevesebb fős játékot szeretik, 12-14 főre meg Battlefield monhatjuk nyugodtan, alkalmatlan. Az maximum akkor jó, ha így 30-40 -en, jól beosztva összejátszotok, én mondjuk személy szerint nem voltam kibékülve a sebzésrendszerrel, és járművekkel.
"akinél nem futott az mindenki csak szarozta, akinek megvolt hozzá a gépe annak érdekes módon tetszett... "
Ez azért így nem igaz, legalábbis az 1. részről biztos. A 2. rész viszont már nagyrészt tetszett annak is, akinek az 1 nem. -
#10 Egytértek
Sokaknál nem futnak ezek az új játékok, csak a 10 éves CS és így ami náluk nem fut az szar... úgy mint a Crysis... akinél nem futott az mindenki csak szarozta, akinek megvolt hozzá a gépe annak érdekes módon tetszett... -
#9 Játékmenetileg elavult. Wolf3D-ben még menő volt egy csőben rohangálva lövöldözni, de így 20 évre rá már "kissé" kevés újat mutat egy ilyen játék. Kár, hogy ti ezt még nem érzitek, így nem is nagyon vannak rákényszerítve a fejlesztők/kiadók, hogy újítsanak. Amíg az Unreal Engine-t meg a Source-ot, meg ezeket a csőengineket licenszelik halálra, nem a Chrome-ot meg a CryEngine-t, Battlefieldet, addig nem is számítok sok mindenre.
Abban meg nincs igazad, hogy a grafika csak egy dolog. A grafikai koncepció része a grafikus motor, és az erősen meghatározza a lehetőségeket. A csőengine-ek képtelenek nagy tereket kezelni egyben, ebből kifolyólag nincsenek nagy távolságok (pl CSÉben a sniper egy vicc, valóságban _pisztollyal_ belőhető távolságokra megy a sznájbopás... röhejes.), illetve a járművek lesznek töketlenek, feleslegesek. (két utca távolságra nem ülök kocsiba, illetve élő példa a CSÉbe kókányolt iszonyat igénytelen járművek)
Igény viszont lenne a nagy térre, a járművekre, ami egyértelműen fejlődés, előrelépés technikailag a szimpla FPShez képest.
Na, ezért mondjuk, hogy a CSÉ(meg az egyéb hasonló csőjátékok) elavult(ak). Vannak azért szerencsére jóféle játékok, csak kevés és ritka.
Még a Call Of Juarez volt nagyon kiábrándító multiban. Az pl Chrome engine, tudna nagy tereket kezelni, a multija mégis egy CSÉ klónná volt butítva. Bejárható rész iszonyat lekorlátozva, ló egy az egyben kihagyva, buta DM, TDM, bankrablós(=túszmentős koppintás) játékmódok. Nagy kár érte... -
Hunreal #8 Elavult? Miben? Grafikában? A Grafika egy dolog, de egy játék nem attól lesz kasszasiker, hogy egy épület hány poligonból áll. A játékélmény a lényeg. Ezt hogyan ismered fel? Nem akarod letenni az egeret... :) -
#7 Jhah, én is kissé belefáradtam, hogy várjam a Battlefieldeket, én is kénytelen vagyok csőjátékokkal szarakodni... :P -
#6 Mi az, hogy elavult? -
#5 én csak bf-fel játszok 5 éve de a cs-s csőefpéess imádókat sosem értettem annyira elavult a bf-hez képest az összes többi fps ...
-
Hunreal #4 10 éve létezik Counter-Strike és a mai napig rengeteg játékost és lant termel ki magából. Nem az a lényeg, hogy az adott játék 10 különböző, de ugyanolyan formában jelenjen meg, hanem az, hogy lekösse a játékost jó hosszú ideig és élvezze azt. -
#3 "A hírek szerint az egyik választható oldal a NATO hadereje lesz, míg velük a Közel-Keleti Koalíció áll majd szemben." - ez annyira újszerü és meglepő - modorosan: friss -
Polemius #2 \o/ -
#1 jó érzéés battlefield rajongónak lenni csak nem mindenkinek van kedve 4-5 évet várni egy folytatáshoz