• Hunreal
    Tisztázás végett: Én az 1999-ben megjelent Half-Life modként elhíresült Counter-Strike 1.6-ról beszélek. NEM Counter-Strike Source! (lehet te tudod, de mások nem)

"Játékmenetileg elavult. Wolf3D-ben még menő volt egy csőben rohangálva lövöldözni, de így 20 évre rá már "kissé" kevés újat mutat egy ilyen játék"

10 éves játékról beszélsz és bár idős, de vajon miért van az, hogy a mai napig a legnépszerűbb online FPS játék és olyan nagy jelenlegi nagy neveket lever, mint a COD4, crysis, Battlefield.

1. Counter-Strike: 110123 players
    2. Call of Duty 4 - Modern Warfare: 14896 players
    3. Battlefield 2: 12071 players

A hitelesség kedvéért: http://www.gamespy.com/stats

Nem tudom, de az első és a második helyezett között nem kis szakadékot látok.. Ez miért van? Miért van az, hogy egy 10 éves azaz TÍZ éves játék, ami ugye "csőjáték, régi a grafikája, nincsenek benne nagy távolságok, sniper egy vicc, elavult stb", de az első helyet foglalja el?
    Ezt válaszoljátok meg! Ezek a tények!

Talán azért végzett ennyire elől a 10 éves CS, mert a játékélményért játszák és nem a grafikáért? Esetleg még ragozzam a stratégiai játékok császárát, az 1998-ban megjelent Starcraft sikerét is? :) Én lettem a hülye vagy tényleg a Blizzard is az adott időszak legjobb grafikájával tarolt és még véletlenül sem a játékélményt célozták meg?

Ne haragudjatok meg, de olyanok vagytok, mint a politikusok: Kitaláltok valamit, ami csak úgy, abban a formában lehet igaz. Természetesen a mondandóknak alátámasztása nincs. Azért van úgy, mert csak..PONT!