• NeoExDeath
    Tényleg komoly a cucc... :)

Eddig Rose, Robin és Ginger történetét vittem végig. Ezek alapján:

Spolier!

Egyértelműen Rose az, aki az első havija miatt találkozik a farkassal. Erre utal az alak a tavon véres lábakkal, a vörössé váló víz, a vörös fürdőszobabútor ami végigkiséri az egészet. Gingernél ezt felesleges belekeverni.

Ginger esetében gyakran hozzák fel a leszbikusságot, amiben lehet valami. Én arra gyanakszom, hogy egy gyerekkori lány barátja (a vörös ruhás a mezőn) játék közben beleakad egy drótkerítésbe, és komoly baja esik. Ez iránt a lány iránt lehet hogy gyengéd érzelmeket táplált.

Robin a legkevésbé egyértelmű nekem (túl hamar megtaláltam a farkast), de én is arra gyanakszom, hogy őt, vagy egy szerettét megtámadta egy farkas/kutya.

Egyébként nem értek egyet azzal, hogy minden lány meghal, pl az a 3 szerintem egyáltalán nem. Mondják hogy Rose vízbe fúl. Nem értem miért kellene, a tavi jelenet egyszerűen az első haviját jelképzei, amikor elveszt egy részt a gyerekkorából. Sztem Ginger sem hal meg. Éri őket valamilyen sokkhatás, aztán ennek hatésa alatt sátélnak be a házba.