"Annyit hozzátennék, hogy azért én speciel elég sokminden másra is használom az alkalmazásváltást, az nem csak arra van, hogy a háttérben futni hagyjon az ember fölösleges dolgokat..."
Példát tudsz mondani?
"letöltöd otthon a többszáz oldal egyikéről, rákötöd a mobilt a gépedre, duplaklikk a sisx/sis/jar fájlra és fönn is van a telón"
EGY programban megkeresem a nekem tetsző programot, rákattintok, fent van a telefonon. Szerintem ezzel nehéz versenyezni:)
"Az lehet, hogy az iphone gyári böngészője annyival gyorsabb a nokiákénál (amire van több jobb és gyorsabb alternatíva), hogy hamarabb jelenik meg egy honlap rajta, mint a nokiákon, de fájlletöltésre, vagy notihoz modemnek használva azért számít a 3G. Attól meg hogy Amerikában nincs 3G meg MMS, itt még azért használják, és hiába tudok e-mailt küldeni a flancos iphoneomról (amit ugyanúgy bármi másról is tudok), ha a címzett nem tud fogadni, csak mmst a mobilján..."
Safari messze megelőzi az összes nokia böngésző alternatívát... 3G meg MMS van már, szóval ez a gond is megoldódott.
Többi amit írtál, az meg "csak" rád vonatkozik, attól hogy te nem játszol, mág más játszhat rajta, és nézhet rajta filmet, videót.
"Például vicces az a kis progi, amivel valós időben lehet Basicben programozni s60-on, nemtom ilyet egy iphone hagyna-e, de szerintem lelőnék hackelésért a központból..."
Eleve, ez minek... De: http://virtualgs.larwe.com/gsbasic/