• krajcsovszkig
    Milyen nokia és mi a baj vele? (Nem beszólni akarok, tényleg érdekel)
    Csak azért, mert eddig veled együtt 3 embertől hallottam nokiát szidni, mindhárom itt az sgn, egyik Sony-Ericcson, a másik meg Samsung vérfanboy volt, eléggé az elvakult fajtából.
    Viszont személyesen nekem 3 ember dícsérte halálra a symbianes nokiáját, és én is csak halálradícsérni tudnám a 6120 classicomat, mert baromi sokat tud, jól használható és két éve semmi baja, nem is karcos, pedig abban a zsebemben van, amiben a kulcsom is. Ezeken kívül kb 8 különböző féle nokia "életútját" volt szerencsém követni évekig (haveré/rokoné, ilyenek) és egyikkel sem volt semmi baj soha. Sony Ericcsonok viszont mind elb.szódtak 3-4 hónapon belül az ismerettségi körömben...

Egyébként ez az új iphone bejövős nagyon, csak a disztribúciós formája taszít (én a kártyafüggetlenben hiszek, ill. a kártyás csomagokban, a t-mobilt meg utálom), meg ha nincs benne rendes módszer az alkalmazások közötti váltogatásra (mint alt+tab a windózban) az nálam elég erős ellenindok lenne, meg az sem tetszik, hogy nem lehet csak úgy barmolni rá a házi készítésű ill. freeware progikat (S60-as nokiákra annyi ilyen progi van, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni és sokszor elég nagy hasznukat veszem)
    Viszont a régi iphone... Elég ciki, hogy elsőzör még 3G se volt, utána is csak a lassabb, illetve se videofelvétel, se vaku, se videotelefonálás, se magyar nyelv, se magyar T9 satöbbi... Mint handheld konzol elég ütős, de olyat meg nem használok én... Igazság szerint a nokia 5800 kicsit lehet hogy még mindig jobban tetszik, ennél az új almánál is, egyszerre kéne kipróbálni a kettőt...