• Nwis86
    kit érdekel hogy 1.3 mp vagy 8... én pl telefonnál rohadtul leszarom, már az 1.3 mp is nagy kép, sőt ha azt nézzük, hogy pl mai fiatalok minden képüket feltolják értelmetlen közösségi portálokra ott mégkisebb lesz a kép... és igazából a mp-nek más jelentőség nincs csak a képméret... 1 fotó minősége nem a mp-től függ hanem 1000 más tényezőtől... 1 több éves 3-5 mp-s fényképező 10x jobb képet csinál mint bármelyik telefon, nem is beszélve a profi fényképezőkről amik 150 000 ft-nál kezdődnek... aki fotózni akar, aki ad a minőségre és ezen lovagol, hogy ipone ezért szar az vegyen akkor 1 profi gépet... videó rögzítés dettó, lehet venni full HD kamerát:) alap fotózásra, képek egymásnak mutogatására, szóval átlag felhasználásra bőven jó az iphone... rendes fotózásra szerintem meg igénytelenség telefont használni... Én pl mindenhová cipelem a rendes fényképezőm és eszembe nem jut teloval fotózni. Videóval ugyanígy vagyok, pedig teloval és fényképezővel is tudnék felvenni, sőt fényképezővel 640 be 30 fps-el de nem teszem mert ugyan célnak megfelel de nem az igazi... ha koncertre, kirándulni megyek akkor viszem magammal rendes kamerámat és azzal videózok (sajnos most törtem össze)

megnézem hol állíts be a N82-dön 50-2000 es Iso-t, 1/2000-15min záridőt vagy 2.6-8 as blendét különböző fehéregyensúlyokkal és színmélységgel:) ezeket a zsebe elférő full manuális digi gépem mind tudja + optikai kép stabilizátor és jó makro képesség, 7.1mp. Közelre ugyan egész jó képet csinál telod de távolabbi témáknál már nappal is meghal, este, esőbe, ködbe speciális fényeknél koncerten ahol van 60 fényforrás elvérzik. Alapjába véve minden teló szar fotózásra, akármelyik kis zseben elférő digi gép 10x jobb, főleg ha kicsit komolyabb és full manuális bealítási lehetőségek is vannak... Iphone 2g és 1 régi Nokiám van, Nokiát viszem fesztiválokra meg 1-2 helyre mert azt nem sajnálom ha ellopják.... A fényképezőm mindig mindenhová magammal viszem már 3 éve:) most néztem meg, eddig 27769 képem van:) megjelenik az új Iphone tuti beszerzek 1et, így is leakartam már cserélni régi 2g-met 3 ra de akkor most már 3G S-lesz belőle:)

2 haveromnak n95 teloja van, haveri társaságba van még 1 Samsung Omnia és 1 Sony Xperia X1 mindet végignyomogattam miket tudnak de a fényképező tulajdonságokat 1iknél se jutott eszembe megnézni:) viszont haver Canon eos 450D gépét vissza se akartam adni:) http://phototrip.org.ua/wp-content/uploads/2009/03/canon-eos-450d-3.jpg na ezzel lehet fasza képeket csinálni de 1 telefonnal soha