• Zombee
    Az mellékes, hogy az alapjátékból mennyit adtak el , a cikk PC-s eladási rekordot említ, de az eredmény fele a WoW kiegészítőjének. Mivel pusztán arról van szó, hogy miből mennyi kelt el az első héten PC-re, mindegy, hogy alapjáték, vagy kiegészítő.
    Egyébként semmi meglepő nincs a magas eladott példányszámban, a Sims kezdettől fogva a csúcson van, az évek során egyre nőtt a híre, rajongótábora. A stratégia viszont gusztustalan, kiadnak mindig egy új alapjátékot jobb grafikával, meg pár új lehetőséggel (najó, ahogy elnézem, ezúttal viszonylag sok van), de bulizni és nyaralni mindig csak a következő kiegészítőben lehet. Nálam az ilyesmi mindig irritál, hogy egy folytatásban nincs benne az, ami egy korábbi kiegészítőben benne volt. Persze az a hülye, aki mindent megvesz, az EA-t nem hibáztatom, profitorientált cég, és rájöttek, miből jön a nagy lé. Én ugyanezt tenném. Kit érdekelnek a fanyalgók, mikor befolyt 4 milliárd dollár?
    Az egy más kérdés, hogy a játék maga szerintem elég egysíkú, a legelső Sims-el bohóckodtam anno rövid ideig, de elég is volt, nem is töltöttem le csak 2 kiegészítőt:). A Sims 2-őt kíváncsiságból sem töltöttem le, ezt sem fogom.
    Úgyhogy most bekaphatja az, aki szerint a torrentezők mindent leszednek, csak mert ingyen van...