Hét nap alatt 1,4 millió eladott Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
A
Az meg tényleg figyelemre méltó, hogy warezról elérhetõ, ámde mégis fogy, mint állat. Ez van, akinek tetszik, vegye is meg és szórakozzon jól.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Szerintünk megérett a Föld a teljes dezintegrálásra.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként semmi meglepõ nincs a magas eladott példányszámban, a Sims kezdettõl fogva a csúcson van, az évek során egyre nõtt a híre, rajongótábora. A stratégia viszont gusztustalan, kiadnak mindig egy új alapjátékot jobb grafikával, meg pár új lehetõséggel (najó, ahogy elnézem, ezúttal viszonylag sok van), de bulizni és nyaralni mindig csak a következõ kiegészítõben lehet. Nálam az ilyesmi mindig irritál, hogy egy folytatásban nincs benne az, ami egy korábbi kiegészítõben benne volt. Persze az a hülye, aki mindent megvesz, az EA-t nem hibáztatom, profitorientált cég, és rájöttek, mibõl jön a nagy lé. Én ugyanezt tenném. Kit érdekelnek a fanyalgók, mikor befolyt 4 milliárd dollár?
Az egy más kérdés, hogy a játék maga szerintem elég egysíkú, a legelsõ Sims-el bohóckodtam anno rövid ideig, de elég is volt, nem is töltöttem le csak 2 kiegészítõt:). A Sims 2-õt kíváncsiságból sem töltöttem le, ezt sem fogom.
Úgyhogy most bekaphatja az, aki szerint a torrentezõk mindent leszednek, csak mert ingyen van...
Skor KTR
EZ sehol se rekord, már ne is haragudjatok, hiszen a WoW: Wrath Of The Lich King-böl az elsõ megjelenési nap eladtak 2,8 millió darabot.
http://index.hu/tech/blog/2008/11/21/eladasi_rekord_a_wrath_of_the_lich_king
http://www.sg.hu/cikkek/64086
Skor KTR
Nekem semmi bajom a Sims 3-mal, lehet vele jót játszani, de nem az én stílusom. Aki megvette annak meg egészségére.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
amúgy az EA tényleg kicsit genyó, megjelent a 2. plusz egy tonna kiegészítõ, erre a hármat megint fapadosban adják ki, semmi olyan nincs benne, ami a 2. résznél külön kiegészítõ volt (ha jól vettem észre), tehát megint kiadják újra az összes ötletet csak most a 3. rész kiegészítõjeként. Sok bõr van még azon a rókán...
www.adamexdesign.hu