ntGRfNd.jpg
  • Vereshegyi
    #701
    Az ilyen marhaságok tekintetében egyet kell értsek. Bár a Space Wolfok mindig is problémás rend volt. Elég csak arra gondolni hogy hogy készülnek náluk a marinok.
    A farkasok témáját egyébként elég vissza lehet következtetni. A Thunderwolf cavalry leírásában az szerepel hogy hivatalosan ilyesmi nem létezik, tagadják a létét. Valaki elolvasta hogy "Nincsen hogy olyan hogy Thunderwolf cavalry" ez úgy került a következőhöz hogy "Nincs olyan hogy Thunderwolf" mire meg regény lett addigra az lett belőle hogy "Nincsen Fenrisen farkas". Hülyén hangzik, de sajnos ez a realitás a GW-BL kapcsolatokban.

    A Lore-ra kiható változásokat bizonyos mértékben jónak tartom, lásd a necronokat, de örülök annak is hogy újabban a Castaferrum dreadnoughtok helyett inkább Contemptor alapúakkal bővül az univerzum. Most már a páncélokkal lenne ideje csinálni valamit. Ha mást nem de egységesíteni az ábrázolást. Van ahol egész kicsi és passzentos, másutt a marine feje hey golflabda a páncél egyéb részéhez. Hasonlóképp a vállpáncél. Az egyik véglet az ahol ki se látni tőle oldalra és könyökig leér, a másik pedig ahol jó ha a nyaktól a felkar közepéig ér.