Zero7th#657
Na jóóó, Ian Watson, persze. Nincs olyan kaliberű író a GWnél, esetleg talán Dan Abnett.
Meg az négy könyv, összesen meg van kb négyszáz. Inkább az a négy a ritka kivétel. Én olvasgattam chapter regényeket, IGs regényeket, Dark Heresy kedvcsináló regényeket, inkvizítoros cuccokat, és hát ugyanaz a színvonal ami meg nem meglepő, mert az írók is ugyanazok. Itt a fórumon is kifakadtam már párszor, mikor valami irdatlan hülyeségbe botlottam...
A Thousand Sons nekem pl tetszett. Megtudtuk, _konkrétan_ mekkora seggfej volt a Császár a Nikaeai zsinaton, meg hogy a TS sorcik nem szarral gurigáznak. Magnus karakterizálása is egész jól sikerült szerintem.
A Nemesis szerintem is irdatlan hülyeség volt, felütése is, kifejtése is.
A Prospero Burns-szel kapcsolatban meg
szerinted _ember_ volt a narrátor? Nekem néhány elejtett mondatból meg főleg a könyv utolsó pár sorából van egy olyan érzésem, hogy amikor átszabták a testét az elején, akkor farkast csináltak belőle. Biztosan én vagyok a hülye, mert sehol nincs erről szó, de végig bennem volt ez a fura érzés. Na meg "There are no wolves on Fenris" - csak ilyen átszabott emberek? Vagy mi a franc volt ezzel?