ntGRfNd.jpg
  • haxoror
    5.9 average human, elírtam :)
    Az ~180cm ami szerintem sok, de tényleg lényegtelen.

Én még "normális" modellt nem nagyon láttam, többnyire a játékhoz való (festhető) modellek elnagyoltak, inkább szimbolikusak, nekem a rajzok adják vissza a legjobban a könyvek hangulatát, a rajzok arányosabbnak tűntek mindig is.

Na igen, sokan nem szeretik a Tau-t mert (főleg megjelenésükben) eléggé kilógnak a 40k világából de hát ez van ha egy olyan új fajt raknak be a világba amelyik magasan fejlett, warp immunis és a technológiára gyúr, a legtöbb Tau egység egyébként eléggé hihető pl a Drone-ok csak idő kérdése hogy megjelenjenek IRL az emberiség arzenáljában is, számomra a Tau szimbolizálja a "dark age of technology" embereket (egészen addig amíg a GW végre be nem rak egy új, IGAZI robot fajt, imádnám :)

Az igazi probléma szerintem az, hogy hogyan fogják a games wokshop-osok leállítani a Tau-t mert ebben a tempóban törvényszerű hogy a fejlettségükkel legyőzzenek mindenkit.

(na meg ugye a játékot eladhatóvá kellett tenni a távol-keleten is amihez a Tau egy ideális húzás volt)