ntGRfNd.jpg
  • [NST]Cifu
    Játszottam vele, de az "Alarm Call" pályán akárhogy is csináltam, mindenképpen vesztettem.

Normalon pedig nem nagyon könnyű, hanem közepes, főleg így a a kampány közepe fele kezd mókás lenni, az Alarm Call pályán kő kemény egy Lightning Claw-os termi és egy Librarian-al indulsz. Közelharcban pedig az LC termi sem olyan hű, de garantált sikerélmény, volt, hogy az első harcban Guard ellenére dobott 2,2(+1)-et, majd a neki háttal álló Librariant is letaposták. Ennyi, restart map.

Az 1000 marine sajnos szokásos túlzás. Először is nincs 1000 termije egy rendnek se, Power Armoured marine-ok pedig nincsenek benne a játékban (amúgy a Space Hulk játék kiegészítő szabályaiba bekerültek, hogy lehessen Power Armour-os marine-okkal is játszani).

Az is gáz, hogy mindössze két squad van, és semmiféle customizálás nincs, ez pedig nagyon hiányzik nekem - az ősöreg Space Hulk 2-ben tudtad beállítani, hogy milyen fegyverekkel indulj...

A vége pedig az, hogy sajnos a játékon érződik, hogy olcsó játék. Nem is a CGI intro hiányzik, hanem a komolyabb grafika (kb. mobilos játékokban láthatunk már ilyen "részletes" textúrákat, vagy ennyire "kidolgozott" vért, és halált), az animációk egyszerűsége, a hangok, és zene minősége illetve hiánya.